pe 09.02. klo 18:30

Pelicans - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämän viikon poissaolot runtelevat kokoonpanoja – kumpi on vahvemmilla tällä hetkellä?

Vaisun alkukauden vetänyt Pelicans on ollut jo pitkään Liigan kovimpia pistelinkoja, ja lahtelaiset ovat kammenneet itsensä vastustamattomasti runkosarjassa neljän sakkiin. Ilves on sarjakärjessä, mutta sillä on pari kolme peliä pahimpia kilpailijoita enemmän pelejä plakkarissa. Kun joukkueet kohtaavat Lahdessa, kyseessä on jo asemien haku kevään ratkaisupelejä ajatellen – tosin kyllä molemmat haluavat sijoittua mahdollisimman hyvin runkosarjassakin.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Pelicans on tuomassa väriä jäälle, sillä vanha kunnon Veri-Pena eli Ben Blood on palaamassa loppukaudeksi radiomastojen juureen. Tiedotusvälineet ehtivät vuotaa tiedon ennen seuran omaa julkaisua. Tämän viikon maajoukkuekomennukset rokottavat Pelsujen kokoonpanoa: majunuttua sovittelevat päälle Toni Utunen, Filip Kral sekä Johannes Johannesen. Muutama poissaolo on, mutta Elias Vilénin paluu askiin alkaa olla jo lähellä. Keskiviikkona pidettiin nollat KalPaa vastaan, vaikka puolustuspää ei ole läheskään vahvin mahdollinen.

Liiga

@smliiga
Niklas Kokko ja kauden kolmas nollapeli 19 torjunnalla! 🧱

📸: Tomi Natri I #Liiga #PelicansFi

Myös Ilveksen rivejä kupataan maajoukkueisiin: poissa seurajoukkueesta ovat Jakub Málek, Simon Stránský, Eemeli Suomi sekä Niklas Friman. Valmentajat voivat vain toivoa, että avainpelaajat tulevat ehjinä takaisin ruotuun. Tupsukorvat ovat saaneet huilata useita päiviä kovan pelirupeaman jälkeen, mikä on varmasti tarpeen. Tuplapelit Kärppiä vastaan viime viikonloppuna olivat Ilvekseltä kaksijakoinen suoritus, mutta parhaimmillaan peli kulki komeasti. Ilves on luunkova vierasjoukkue ja matkalla Liigan ennätyksiin vieraspeleissä.

Pelicans saa markkinoiden parhaan kertoimen Bethardilta, ja tämä on liikaa. Vaikka Ilves on vieraissa niin vahva, voi kyseessä olla aivan hyvin vain tilastollinen poikkeama. Huippuiskussa viilettävä Pelicans oli keskiviikkona erittäin solidi, eikä ole mitään syytä, etteikö se olisi sitä perjantainakin.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!