pe 03.11. klo 18:30

Pelicans - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Niemelä tarvitsee voiton asemansa vahvistamiseen – antaako heittopussi siihen mahdollisuuden?

Perjantaina Pelicansin ja SaiPan välinen ottelu on mielenkiintoisempi kuin voisi kuvitellakaan. Mikä on alisuorittaneen Pelicansin valmentajatilanne: Tommi Niemelän asemasta on esitetty jos monenlaista arvailua, eivätkä seurajohdon kommentitkaan ole lisänneet luottamusta. SaiPa puolestaan saapuu Lahteen ennätyshuonon JYP-pelin jälkeen: kuinka huono SaiPa voikaan olla, ja nähdäänkö joka saralla kyntävän seuran kohdalla tyhjennysmyynti ennätyksellisen aikaisin?

Pelicans on kaukana siitä yhdistelmästä, joka nähtiin viime kauden päätteeksi finaaleissa. Viime otteluissa tekeminen on ollut erityisen nahkeaa, ja esim. avauspelissä on paljon parannettavaa. Aatu Jämseniä kaivataan takaisin kentälle, ja miehen pitäisi pian pelikunnossa ollakin. Myös muutama muu ikävä loukkaantuminen on, vaikkei niiden taakse voida pelkästään mennä. Kausi on vielä nuori ja se on pelastettavissa. Niemelän tarvitsee kairata joukkueensa kanssa tästä ottelusta voitto, tai ovi saattaa käydä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

SaiPan kotimatsi oli suorastaan järkyttävä: JYP johti 0-6 jo ennen ottelun puoliväliä, ja loppunumerot 3-9 puhuvat karua kieltään SaiPan alakerran esiintymisestä. Kari Piiroinen putosi kokoonpanosta pelipäivänä, eikä muista torjujista ollut pysäyttämään vieraiden maalintekoa. Usko valmentaja Ville Hämäläiseen ja joukkueen tekemiseen on murentunut jo aikapäiviä sitten, ja katseet on laitettava varmasti seuraavaan kauteen, jolloin Liigassa on – kauhistus sentään – karsinnat.

Liiga

@smliiga
🚨 Antti Kalapudas rokottaa! 🔥⚡

đź“ş @MTVurheilu | #Liiga #SaiPa

SaiPan alakerta on tällä hetkellä niin harva, että lähdetään lähestymään ottelua runsasmaalisuuden kautta. Overia nakutellaan, ja 60 minuutissa tarvitaan kuusi maalia lunastukseen. Jospa Pelsuilla aukeaisi ketsuppipullosta korkki oikein kunnolla.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa yli 5.5 maalia kertoimella 1,83.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.