pe 16.02. klo 18:30

Pelicans - Sport

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sport ei luovuta, mutta millä ihmeellä Lahdesta pitäisi saada pisteet matkaan? Pelicansilla on kasvojen pesun paikka!

Kovasti pisteitä kaipaava Sport matkaa perjantaina Lahteen Pelicansin vieraaksi. Sport on ollut Pelicansille tällä kaudella vaikea vastus – kauden kaikki kolme kohtaamista on mennyt vaasalaisille ja viimeisimmän taiston se voitti 3.2. kotona voittolaukausten päätteeksi lukemin 3-2. Tosiasia on kuitenkin se, että joukkueiden välinen tasoero on valtava isäntien eduksi ja kotiedun turvin voidaan puhua todella suuresta ennakkosuosikista.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Pelicansilla on todellinen kasvojen pesun paikka, sillä viime viikko päättyi häpeälliseen 1-7 tappioon Ilvestä vastaan kotiyleisön edessä. Kyseessä oli puhtaasti vain huono ilta, sillä muutoin turkoosipaidat on kuuluneet viime aikoina sarjan parhaimmistoon. Onnistumisia on tullut liukuhihnalla kaukalon molemmissa päädyissä ja ennen kaikkea kotikaukalossa meno on ollut suorastaan fantastista – edellisissä 15 kotiottelussa Pelicans on hävinnyt vain kahdesti Ilvekselle. Torstaina saatiin sopimus uutisia, kun Juhamatti Aaltonen saapui vahvistamaan rivejä ja Sakke Hämäläinen, Lenni Killinen sekä Oliver Kiljunen siirtyvät ulkomaille.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Juhamatti Aaltonen Lahden Pelicansin hyökkäykseen! 💥

Aaltosen kummiyrityksenä toimii OP Järvi-Häme!

📝 pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #Liiga

Monet on Sportin kohdalla jo odottanut milloin hanskat isketään tiskiin, mutta vaasalaiset on päättäneet taistella pudotuspelipaikasta loppuun saakka ja keskiviikon huima kotivoitto Jukureista antoi varmasti lisää luottamusta pukukopissa. Tällä hetkellä Sport löytyy sarjataulukosta sijalta 12., mutta kaiken mennessä putkeen yläpuolella olevat TPS, KooKoo sekä Ässät on vielä kirittävissä. Ohipeleihin ei siis ole varaa, mutta joukkueen katseet voi kuitenkin olla jo hieman lauantaissa, kun täyden kotiyleisön edessä vastaan asettuu Ilves.

Jukureita vastaan nähty hyvä esitys ei vielä Sportin ongelmia ratkaissut eikä lopun pyristelyt tule todennäköisesti riittämään pudotuspeleihin saakka, sillä sen pitäisi pystyä vetämään loppu aivan potentiaalinsa ylärajoilla. Pelicans on saanut valmistautua pitkään ja Ilvestä vastaan nähdyn nöyryytyksen jälkeen kaukaloon on odotettavissa todella nälkäinen lauma, joka on nousukiidon aikana takonut hyökkäyspäässä loistavaa tulosta. Illan pelivalinnaksi otetaan Pelicansin vähintään neljä maalia varsinaisella peliajalla.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Joukkueen maalit – Pelicans yli 3,5(60min) 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.