NHL la 27.01. klo 19:30

Philadelphia Flyers - Boston Bruins

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pyyhkiikö Bruins ylisuorittajalla lattiaa? Carter Hart henkilökohtaiselle lomalle ja Owen Tippett loukkaantuneena

Viikko sitten pohdittiin, että alkoiko Philadelphia Flyersin koko kauden odoteltu alamäki vihdoin ja viimein. Nyt joukkue on neljän tappion putkessa, jonka aikana on nähty poikkeuksellisen runsasmaalista kiekkoa alkukauteen verrattuna. Kun vastaan tulee kurinalainen, tehokas ja taitava Boston Bruins, hyvät neuvot ovat isäntien leirissä kalliita.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Maalintekokilpailuissa Philadelphia Flyers ei pärjää. Nyt joukkue on joutunut sellaisia tahkoamaan useamman viikossa ja tulokset ovat rumia. Onko John Tortorellan pelikirja vihdoin murrettu? Ainakin tällä hetkellä näyttää sille, kun joukkue on hävinnyt Coloradolle, Ottawalle, Tampa Baylle ja Detroitille perättäisissä otteluissa. Toki tällä viikolla myös ykkösmaalivahti Carter Hart putosi henkilökohtaisista syistä johtuen määrittelemättömäksi ajaksi sivuun ryhmän vahvuudesta, mikä tarkoittaa Samuel Erssonille suurta vastuuta.

Boston Bruins on NHL:ssä valioyksilö. Äärimmäisen kamppailuvalmis, fyysinen ja taisteleva ryhmä taitoa unohtamatta. Erikoistilanteissa on iso ero esimerkiksi Philadelphia Flyersiin verrattuna, joka loistaa vajaalla, mutta sakkaa ylivoimalla. Bruins on molemmissa erikoistilanteissa sarjan kymmenen parhaan joukossa – ylivoimalla jopa neljänneksi paras.

Flyers on ollut tällä kaudella NHL:n suurin yllättäjä. Ennen sesongin alkua pidettiin melko selvänä, että oranssipaidoilla ei pudotuspeleihin ole asiaa. Tortorella ja kumppanit olivat eri mieltä ja suorittivat räjähdysmäisesti yli tasonsa koko syyskauden. NHL-betsaajat ovat vesi kielellä odottaneet, että milloin se mahalasku alkaa – ja nyt vihdoin vaikuttaisi olevan aika ajaa isolla Philadelphiaa vastaan. Esimerkiksi Hartin poistuminen ei ole vielä näkynyt kertoimissa millään tavalla. On kuitenkin täysin selvää, että kookas kanadalaisvahti on ollut järjettömän suuri palanen yllätysmenestyksessä.

Sairastuvalla ei ole kummassakaan leirissä suurempaa ruuhkaa. Bruinsilla Kevin Shattenkirk ja Jakub Lauko lienevät sivussa – isännillä vastikään jatkopahvin sorvannut tärkeä hyökkääjä Owen Tippett puuttunee puolestaan kehistä. Pelivalinnaksi laitetaan Bostonin voittoa vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – Boston Bruins -1,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasoitus – Boston Bruins -1,5 kertoimella 2,45.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.