NHL ma 09.01. klo 02:00

Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Todellisuus iski vasten kasvoja! Jatkuuko Toronto Maple Leafsin alamäki jopa Philadelphiaa vastaan?

Phildelphia Flyers isännöi maanantain vastaisena yönä Toronto Maple Leafsia, joka ei vieläkään vakuuta Uhmapelaajia. Hiljattain vaahteralehtipaidat konttasi kotonaan Seattle Krakenia vastaan rumasti. Hurjaan liitoon joukkueen nostanut tähtitieteellinen viimeistelytehokkuus ja stratosfäärisen kova maalivahtipelaaminen eivät vähemmän yllättäen ole säilyneet.

Toronto Maple Leafs ei osaa puolustaa. Joukkue on lähes yhtä paha kuin Edmonton Oilers, mitä tulee oman alueen kiekottomaan pelaamiseen. Todellisuudessa maalipaikkojen luominen isäntää vastaan on liian helppoa ja ainoastaan Matt Murrayn päälläseisonta sekä hyökkäyspään supertähtien viimeistely käytännössä kaikista tekopaikoista siivitti Toronton marras–joulukuussa hurjiin tuloksiin.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Philadelphia Flyers

@NHLFlyers
#NHLAllStar Kevin Hayes met with the media after posting 1g-2a in the Flyers 6-2 win over the Coyotes.

#ARIvsPHI | #FueledByPhilly

Totuus on iskenyt karusti vasten kasvoja joulun jälkeen, kun esimerkiksi Arizona, St. Louis Blues sekä Seattle ovat napsineet voitot Maple Leafsista viimeistellen Sheldon Keefen joukkojen verkkoon yhteensä peräti 16 maalia. Edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa John Tortorellan miehistö onnistui vahvasti pelisuunnitelmassaan – voitto ei jäänyt kauas. Voisiko Flyers tällä kertaa jopa yllättää?

Isännillä on käynnissä tuloksellisesti vahva neljän voiton jakso, jonka aikana tasainen NHL-torjuja Carter Hart oli välillä jopa sivussa maalilta. Vasta 23-vuotias ruotsalaismaalivahti Samuel Ersson esiintyi kuitenkin edukseen. Maalivahtiosasto ainakin on isännillä hyvissä kantimissa ja maanantaiyön pelivalinnaksi kelpaa kokeilla lopullista Flyers-voittoa.