su 25.08. klo 19:30

Pietarin SKA -  Jokerit

Jokerit kohtaa pietarilaisjätin sen omassa jääpalatsissa

Jokerit kohtaa Nikolai Putškovin muistoturnauksen kolmannessa ottelussa turnauksen isäntäjoukkue Pietarin SKA:n. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet turnauksen kahdella voitolla, joten nähtäväksi jääkin kumpi joukkue pystyy pitämään voittoputkensa elossa.

Jokerit kaatoi edellisessä kamppailussaan viime kauden KHL finaalisti Avangard Omskin lukemin 4–3. Jokerit paransi otteitaan turnauksen ensimmäisestä ottelusta. Muutamasta puolustusalueen kiekollisesta virheestä huolimatta Jokerit petrasi erityisesti puolustusalueen pelaamisessa sekä hyökkääjien että puolustajien osalta. Myös kiekolliset ratkaisut olivat kokonaisuudessaan helsinkiläisillä aiempiin harjoitusotteluihin peilaten viisaampia.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Koko harjoituskauden Jokereilla hyvin toiminut ylivoima jatkui tehokkaana, kun Brian O’Neill ja Niklas Jensen toimittivat kiekon verkon perukoille erikoistilanteissa. SKA:ta vastaan Jokereiden on hyödynnettävä ylivoimansa tehokkaasti, sillä tasakentällisin SKA:n verkkoon on turnauksen aikana tehty vain yksi maali.

Jokereiden murheenkryyni ottelussa Omskia vastaan oli koko harjoituskauden heikosti toiminut alivoima. Omsk iski kiekon kahdesti Antti Niemen selän taakse Jokereiden pelatessa yhden miehen vajaalla. Nykyisellä alivoimapelaamisellaan Jokereilla ei ole varaa turhiin jäähyihin SKA:n huipputaitavaa hyökkäystä vastaan.

Pietarilaiskomeetta ratsastaa neljän ottelun voittoputkessa. Turnauksessa se on kaatanut Severstal Tšerepovetsin maalein 6–1 ja HK Sotšin lukemin 3–1. SKA ja Jokerit kohtasivat jo aiemmin tämä harjoituskauden aikana. Tuolloin SKA oli pelillisesti Jokereita edellä ja veikin ansaitun voiton Vantaalta mukanaan lukemin 1–2.

Jos on SKA:n puolustuspelaaminen ollut sen kotiturnauksessa tiivistä, on myös hyökkäyspelaaminen toiminut. Vastustajien verkkoja SKA on heiluttanut jo yhdeksän kertaa, joten Jokereiden aiemmissa otteluissa nähtyihin puolustuspään lapsuksiin ei ole enää ole varaa.

Nostetaan pelivalinnaksi, että ottelussa nähdään yli 5.5 maalia. SKA:n tulivoimainen hyökkäys on todistanut varallisuutensa turnauksessa ja Jokereiden puolustaminen ei ole täysin vakuuttanut. Omsk ottelu osoitti, että myös Jokereilta löytyy ratkaisuvoimaa jokaisesta ketjusta ja erityisesti joukkueen ylivoima on ollut vakuuttavaa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>