EM-karsinnat su 19.11. klo 21:45

Portugali - Islanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Päättääkö Roberto Martínezin poppoo karsintataipaleensa tyylillä? Piskuinen Islanti on nähnyt parhaat päivänsä!

Sunnuntain EM-karsintapeleissä ei enää valtavasti panoksellisia pelejä ole. Portugali – Islanti ei tähän joukkoon kuulu, mutta eiköhän tässä päästä kuitenkin hyvin vedoille. Lusitaanit varmistivat jo aikapäiviä sitten lohkovoittonsa ja meno on ollut mykistävän ylivoimaista – voidaan karsintarupeaman perusteella puhua jopa EM-turnauksen voittajasuosikista.

*Nyt ilmaisvedot haltuun! Tsekkaa vihjeen lopusta, miten saat lunastettua kierrätysvapaat herkut!

Islanti otti torstaina lukua kisapaikkansa varmistaneelta Slovakialta 4-2-lukemin. Åge Hareiden suojatit ryhdistäytyivät hieman karsintojen loppua kohti, mutta ei rehellisesti sanottuna sijoittuminen kahden parhaan joukkoon olisi ollut millään tavalla ansaittua. Kisoihin voi Islanti selviytyä yhä jatkokarsintojen kautta, mutta paljon riippuu Serbian, Ukrainan ja Israelin otteista viikonloppuna ja ensi viikon alussa.

Portugal

@selecaoportugal
A nona vitória ✅

The ninth win ✅


Portugalin ryhmässä on ollut marraskuussa joitakin poisjääntejä. Diogo Dalot, Pepe, Rafael Leão, Matheus Nunes ja Nélson Semedo ovat eri syistä sivussa. Islannin ryhmästä Gylfi Sigurdsson ja Mikael Anderson jäivät sivuun ennen Slovakia-peliä ja Hördur Magnússonin polvivamma pitää miehen pitkään poissa pelikentiltä.

Vaikka isompaa panosta ei enää pelissä ole, halunnee Portugali kuitenkin vielä antaa koko rahan edestä viihdettä kotiyleisölle. Roberto Martínezin ryhmä on paikoitellen luonut aivan mielipuolisia määriä maalintekopaikkoja ja heiveröistä Islantia vastaan lienee samaa tulossa. Lapulle otetaan Portugalia -2,5:n tasoituksella, mutta kuristellaan panoksettomuudesta johtuen panosta normaalia pienemmäksi.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Portugali -2,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.