Solvalla la 31.12. klo 13:00

Ravit - Jokimaa, 11. lähtö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Raveissa kovat olosuhteet – paras uimariko betseihin?

Vuoden viimeinen 75-kierros menee sääolosuhteiden takia raskaimman kautta. Vermo teki varmasti vaikean, mutta raviurheilun ja hevosten etua ajavan päätöksen siirtää 75-kierros ajoissa Lahden Jokimaalle. Aikainen alkamisajankohta pätee yhä, eli kyseessä ovat kirjaimellisesti aamuravit. Kelit aiheuttavat pientä päänvaivaa myös betsareille, joten heti alussa käsi ylös ja yksi tähti suosituksesta pois sääolojen takia.

Olosuhteet eivät varmasti ole optimaaliset, mutta toivottavasti Jokimaa pystyy tarjoamaan raveille hyvät olosuhteet. Kaiken lisäksi tipsilähtömme on poikkeuksellinen neljän kierroksen tasoitusajo, joita ajetaan muutama koko ravivuoden aikana. Lähdössä on jo 75-tipsimme mukaan paljon hyviä stayer-hevosia, mutta kertoimenasettelu ajaa meidät aina yhtä ihanaan kiinteäkertoimiseen sijapeliin.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Vermo Areena

@VermoAreena
Ensi keskiviikkona upea urheilukattaus: Tammojen TalviCup-karsinnat, Ypäjän Huutokauppalähtö 2-vuotiaille, TherMidas VET Tammatähti ja Kivikylä Voimaliiga, jossa tuore Käpylä GP -voittaja Hazelhen Hermes tekee paluun rikospaikalle. Lähtölistat 👉 heppa.hippos.fi/mobiili/races/… #ravit

Kansa on siinä oikeassa, että Ashley Face, Hierro Boko sekä Sahara Sandstorm ovat kolme ensimmäistä suosikkia lähdössä. Heti perään tekee mieli nostaa pitkällä matkalla hyvin viihtyvä Hazelhen Hermes. Ashley Face saattaa tehdä omia temppujaan, ja Time Matchin reissu ei tällä kertaa ole välttämättä niin onnekas kuin viimeksi. Kovista vastuksista huolimatta siis Jukka Torvisen suojatti on kertoimiaan todennäköisempi menestyjä.

Mr Green tuplaa Hazelhen Hermesin top 3 -sijoituksesta rahat, ja tähän tartutaan säihin sopivalla pikkubetsillä. Ota Mr Green kehiin – ravibetsit toimivat aina, ja muissakaan lajeissa ei ole mussuttamista. Tätä kohden siis!