Solvalla la 05.11. klo 15:15

Ravit - Mikkeli, lähtö 8

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko taas? Kiinteäkertoimista maistuvaa sijabetsiä uuniin!

Jos on tullut aikaisemminkin kehuttua kyllästymiseen asti kiinteäkertoimisen sijapelin ihanuutta, niin sama levy soi jälleen kerran: tämän viikon ravitipsi tulee nimenomaan Mr Greenin kiinteään top 3 -betsiin. Kyseessä on Mikkelin Kavioliiga Extra -ravien avoin lämpöisten ryhmä. Hieman epä-mikkeliläisesti kyseessä on tällä kertaa täysi 2100 metrin matka.

Kuten jo 75-vihjeessä mainittiin, lähdön ehdoton ennakkosuosikki on Global Withdrawl. Santtu Raitalan ohjastamalle ruunalle tuli voittokulkuun viimeksi katko, kun se hävisi huomattavasti helpomman reissun saaneelle American Herolle. Kunnossa ei ole kuitenkaan mitään vikaa, joten tällä kertaa starttinopea suosikki ottanee keulat ja vetää siitä loppuun asti. Aivan umpisaletti ei voitto tietenkään voi olla, joten Mr Greenin 1.45 ei riitä millään voittajapeliin.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Kakkossuosikki on Consalvo. Ari Moilanen ei pysty kilvoittelemaan keulapaikasta, joten tehtäväksi jää suosiollisen juoksupaikan hankinta – eli ei liian kaukaa kärjestä. St. Legerin karsinta sekä finaali näyttivät, että Consalvo on aivan käsittämättömän kovassa kunnossa. Se onkin selkeääkin selkeämpi kakkossuosikki, ja kiinteä sijakerroin on näennäisestä mataluudestaan huolimatta erittäin maistuva.

Muita totosijojen tavoittelijoita on useampi, mutta vahvimmilla lienevät Payet sekä Grainfield Aiden. American Hero ja Next Direction eivät maistu takarivin paikoiltaan sitten yhtään. Pelivalinta on siis Consalvo top 3.