Solvalla la 17.12. klo 15:55

Ravit - Oulu, 10. lähtö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on inside-tietoa! Tällä kertaa yritetään tallitipsillä yllätystä!

Oulun ravien pronssidivisioona on Mr Greenillä kohde, johon saa h2h-vetojen lisäksi myös kiinteät voittaja- ja sijakertoimet. Lähdössä ei ole aivan niittisuosikkia, vaan monta mahdollista voittajaa. Uhmapelaajat on perjantai-iltana käynyt tallilla kurkistamassa hieman inside-tietoa, johon nojaamme vihjeessämme. Tsekkaa myös viikolla laadittu 75-vihje.

Keulat ottanee 3 Ilos Silmarillion, vaikka ulkopuolelta tulee kyllä useampikin starttinopea hevonen härkkimään. Jos keulapaikka ei maksa liikaa ja vauhti mene hullutteluksi, on suosikkiasema ansaittu. 6 Callela Lincoln on kakkossuosikki, ja vanha kettu Antti Teivainen on kyydissä aina ynnää. Muita voittajakandidaatteja on mm. 5 Claude P.Hill, joka voi menestyä, jos sen juoksu ei mene turhan raskaaksi.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Joensuun Ravirata Oy

@JoensuunRavit
Alladin Bro & Henri Bollström hallitsivat kärkipaikalta 3100m volttia. Jutta Litmanen valmentaa, voittotulos oli 17,1. #ravit

Yllättäjistä mainitaan ainakin kirikykyinen 9 Vinci Power, mutta varsinainen tipsi on 1 Alladin Bro, joka maksaa Mr Greenin sijapelissä lähes viisi kertaa. Asiaan valveutuneet muistavat ruunan voittaneen aiemmin jättiyllättäjänä seiskaviitosessa. Valmentajan mukaan nyt on ruunalle luvassa mieleinen radan pinta, sillä esim. Seinäjoella rata oli aivan liian kova. Ruuna on tuntunut treenissä hirmu hyvälle, ja Oulun polanteella ei pitäisi ongelmia olla.

Lähtöön ei tällä ruunalla voi satsata – varsinkaan Oulussa ykkösradalta tiukkaan ensikurviin. Mutta säällisen sisäratajuoksun jälkeen voi Alladin Bro olla lopussa yllättävän korkealla. Epävarmuustekijöitä on tietysti paljon, mutta korkea kerroin kompensoi ne.