Solvalla la 22.10. klo 16:15

Ravit - Pori. lähtö 11

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

St. Legeriin kiinteää sijaa – se on peleistä ihanin!

St. Legeriä käsiteltiin jo keskiviikkona ilmestyneessä 75-vihjeessä. Koitoksen kolme suurinta suosikkia Consalvo, Willow Pride ja Main Stage ovat lähdön pelatuimpia valjakkoja edelleenkin. sillä mitään käänteentekevää infoa ei kisan alla ole tullut ilmi. Mr Greenin kiinteitä kertoimia on nyt hetken ihmetelty, ja lähtöön tulee sijapeli suosikkikolmikon ulkopuolelta. Kiinteiden sijakertoimien ihanuutta on tullut aikaisemminkin siunailtua, ja se on edelleen paras peli, mitä maa päällään kantaa.

Lähdössä on siis monta mahdollista voittajaa, ja tämän vuoden St. Leger tulee olemaan urheilullisesti todella mielenkiintoinen. Lähdön voittajasta ei aleta lyömään vetoa, mutta yllättäjäosastolta löytyy melko makea kohde top 3 -vetoon. Tipsihevonen on viettänyt tämän kauden pois parrasvaloista, mutta nyt voisi olla aika menestyä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Stonecapes Queila oli edellisen kauden menestystamma, ja ylsi silloin sadantuhannen euron tienesteille. Tämän kauden voittotili on vielä avaamatta, mutta karsintojen perusteella Christa Packalenin suojatti on tuloillaan. Tamma jäi nimittäin karsinnassa väsyvän taakse nakeliin, ja joutui tekemään kirinsä raskaimman kautta. Meno oli edelleen loppusuoralla tuoretta, ja samanlaisena Stonecapes Queilan menestys ei saa järkyttää finaalissakaan.

Kun rattailla on kaiken nähnyt Antti Teivainen, on tammalle annettava jonkunlaiset saumat. Mr Green antaa kolmen parhaan sijoittumisesta melkein viisi kertaa, johon tartutaan ilomielin. Avaa Mr Greenille tili, niin sinun ei tarvitse jännittää, mikä on pelikohteesi kerroin lähdön jälkeen!