Solvalla la 19.11. klo 15:55

Ravit - Seinäjoki, 10. lähtö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älä missaa! Kasvattajakruunun välierässä statistien makea H2H!

Seinäjoella ajetaan lauantaina Kasvattajakruunun välierät, ja niitä on 75-pelin osalta vihjattu jo aikaisemmin tällä viikolla. 75-pelin kuudennessa lähdössä ideana oli varmistaa paljon peliä kerännyt ja pussitusriskistä kärsivä Shackhills Twister.

Jos Jari Kinnunen pitääkin ikäluokkamenijällään keulat, niin valjakko on lähdössä todella vahvoilla. Kakkossuosikkina lähdössä on Deep Blue Font, joka saanee joka tapauksessa hyvän reissun mainiolta lähtöpaikaltaan. Let’s Get It Upilla on lähtöpaikkansa myötä enemmän kysymysmerkkejä juoksupaikasta, mutta kyvyiltään se on tämän lähdön kärkipäätä.

Varsinainen betsi otetaan tällä kertaa H2H-vedosta, jossa ei kumpikaan vastakkain oleva kilpakumppani kuulu lähdön kuumimpien suosikkien joukkoon. Mr Stahl on peruskyvykäs nelivuotias, joka on osoittautunut tasaisen hyväksi rahankerääjäksi. Viimeksi se kilpaili Kouvolassa, jossa suoritus ei ollut paras mahdollinen: ori tyytyi seurailemaan, eikä saa suorituksesta hyvää arvosanaa. Tätä ennen se otti Vermossa nirkoisen voiton.

Vermo Areena

@VermoAreena
Ville Mäkelän valmentama Mr Stahl rikkoi kauden kuparisen urhean esityksen päätteeksi. #ravit

Black Revenge on kilpailutettu tarkasti, ja ruuna on harvoin jäänyt ulos totosta. Viimeksi se voitti helposti Forssassa, ja oli tätä ennen Kasvattajakruunun alkuerässä kolmas mukavalla esityksellä. Tällä kertaa on osunut takarivistä todella hankala lähtöpaikka, mikä tekee menestymisestä vaikeaa.

Näistä asetelmista Mr Stahl on suosikki, ja tasabuukkina kelpaa H2H-vetoon. Perusmaistuvaan vetoon laitetaan peruspanos.