Solvalla la 01.10. klo 14:55

Ravit - Suomenhevosten Kriterium

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suosikki on epävarma – keskikesän suurkisavoittaja on unohdettu!

Teivon Kriterium-ravit ovat syksyn yksi makeimmista tapauksista kotimaisessa raviurheilussa. Kuten jo viikolla julkaistussa 75-vihjeessä mainittiin, ohjelmassa on useampikin laatulähtö. Kiinteäkertoiminen tipsi otetaan suomenhevosten Kriteriumiin eli Teivon 7. lähtöön – ravitipseissä on aikaisemminkin hehkutettu kiinteäkertoimisten sijapelien ihanuutta. Ja niin päästään tekemään tälläkin kertaa.

Kriteriumin suosikki on huippulahjakas ja parannuspotentiaaliakin omaava Hentun Liisa. Täysin ei hieman epävarmaan tammaan voi luottaa, sillä karsinnan lopuksi valjakon ravi hajosi – vaikka Teemu Okkolin tätä vähättelikin. Yli kierroksen kiri osoitti kuitenkin, että kunto on kiviaitaa. Epävarmuus voi kostautua tässä lähdössä kalliilla tavalla, sillä laukkahistoriaa tammalla on.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Kakkossuosikki on Heikki Hoffrenin suojatti Lipassi, joka niin ikään oli karsinnassa todella kova. Apassin poika sai karsinnassa matkalla prässiä, muttei ollut siitä moksiskaan, ja irtosi lopussa vaivatta. Ykkössuosikilla ei ole tämän menijän kanssa varaa harha-askeliin. Lipassi itse on kauden mittaan vaikuttanut varmistuneen.

75-tipseissä Rekilammen Sauli sai maininnan vähän pelattuna yllättäjäkandidaattina, mutta kiinteissä kertoimissa kolmossuosikki Topin Muisto saa yhtä hyvän kertoimen, ja tähän on suorastaan pakko tarttua. Juha Utalan ajokki ei loistanut karsinnassa, mutta perusluokaltaan tämän ei pitäisi hävetä suosikkien rinnalla. Onhan sillä jo suurkilpailuvoittoja alla tältä kaudelta. Mr Greenin sijatarjous aiheuttaa väristyksiä, ja top 3 -betsi kelpaa suorastaan kirkuen.