Solvalla la 03.12. klo 15:30

Ravit - Vermo, 5. lähtö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelaa raveja buukkerille, joka toimii – superlauantaihin huipputipsi!

Veikkauksen totojärjestelmä on ollut jo hyvän aikaa täysin sekaisin järjestelmäpäivityksen johdosta, ja monopolilaaksossa varmaankin hikoillaan lauantaita, jolloin on jackpotit sekä Suomen että Ruotsin puolella. Suomen 75-peliin julkaistiin jo viikolla vihje – peliaika alkaa poikkeuksellisesti vasta lauantaina klo 9:00. Toivotaan, että järjestelmä kestäisi kuorman, vaikka ennusmerkit ovat karut.

Mr Greenin järjestelmä sen sijaan toimii koko ajan loistavasti. Huomiseksi on jokaiseen 75-lähtöön kiinnostavia h2h-vetoja, jotka kannattaa kahlata läpi. Vermon ensimmäiseen kohdelähtöön on lisäksi kiinteäkertoimiset voittaja- ja sijakertoimet. Meidän katseemme osuu voittajapeliin, jossa on loistava suosikkikohde.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Jo viikolla 75-vihjeessä hehkutettiin kohteen 4 Knows Bestiä seuraavasti: …” on ihanteellinen ainoa ruksi. Tommi Kylliäisen valjakko tuli yli kolmen kuukauden tauolta tosi hienona Jokimaalle. Ruuna menee tässä heittämällä keulaan, ja voi hyvin johtaa lähdön jokaista metriä.” Tästä on edelleen helppo kompata itseään. Mr Greenin kiinteä voittajakerroin 2.25 on todella hyvä – tosin kannattaa pitää kiirettä, sillä kertoimella on pudotusvaara.

1 Grainfield Aiden lähti ehkä viimeksi normaalia kovempaa, mutta keuloja se tuskin pystyy tässä pitämään. Vermon voitto tuli Esa Holopaisen ajokille helpossa lähdössä, eikä Knows Bestin kaltaisia tykkejä ollut viivalla. Kolmossuosikki on takarivistä hyvässä iskussa kilpaileva 9 Quite A Lover.

Mr Green on loistava mesta ravipelaajalle – avaa tili, ja nauti taatusti toimivasta ravibetsaamisesta. Avaa tili, ja pelaa Knows Bestiä kiinteällä huippukertoimella!