Solvalla la 10.12. klo 15:55

Ravit - Teivo, 10. lähtö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Quite a horse! 75-vihjeen piikki on myös voittajatipsi!

Mr Green on tuonut ravien ystäville paljon puntaroitavaa, ja Teivoon löytyy useita mielenkiintoisia h2h-kohteita. Lauantain tipsi tulee kuitenkin kiinteästä voittajapelistä, ja vihje sujuttelee samoja latuja kuin viikolla julkistettu 75-vihje.

Kyseessä on ravien kymmenentenä lähtönä juostava lämminveristen rahasarja, jossa suosikkina on ansaitusti Jukka Torvisen ohjastama #9 Quite A Lover. Viikolla 75-vihjeessä mainittiin, että ”Quite A Lover ei voita usein mutta on kilpaillut todella kovissa lähdöissä. Lähtö ei ole tällä kertaa niin paha, ja kovimmat vastustajat eivät vakuuttaneet edellisissä starteissaan”. Tuoreessa muistissa hevoselta on vielä mm. todella kova laukan paikkaus Käpylä Grand Prixissä.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Vermo Areena

@VermoAreena
Kivikylän Voimaliigan helppoon voittoon piti Quite A Lover, @jukka_torvinen vastasi ohjastuksesta. Anne Kangas valmentaa Hyvä Paha Hukka Tallin omistamaa ruunaa jonka kasvattaja on Maarit Huttunen. Paljon onnea #ravit

Kakkossuosikki Astrum oli viimeksi hämmentävän vaisu. Lisäksi lähtöpaikka seiskaradalta lisää kysymysmerkkejä Ari Moilasen ajokin yllä. Luokkaa tällä menijällä kyllä on. Myöskään Go West Young Man sekä Skyfall Shine eivät jättäneet viimeisissä starteissaan itsestään parasta kuvaa. Turhan hätäisesti ei voi suolaa päälle sirotella, vaikka hokkikelit voivat ollakin näille haitaksi.

Quite A Lover vie hyvinkin tämän lähdön useammin kuin neljä kertaa kymmenestä. Niinpä Mr Greenin mukavalla kertoimella 2,65 annetaan tipsi ja jäädään odottamaan raviviikon huippuhetkiä.