Solvalla la 08.10. klo 18:30

Ravit - Turku, lähtö 6

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kantaa on otettu jo voittajasta, mutta nyt otetaan kiinteisiin kertoimiin pikkuyllättäjä!

Jo viikolla julkaistuissa 75-vihjeessä puitiin lämminveristen avoimen Auran ajon dynamiikkaa. Vihjerivissä piikiksi suositeltiin sisäradalta lähtevää American Heroa, jolle hyvä paikka antaa saumat johtaa lähtöä sen jokaisella metrillä. Mr Greenin kiinteitä kertoimia odotettiin vesi kielellä, mutta Pekka Korven ajokki sai kertoimeksi vain 1.85, mikä on korkeintaan rajatapaus – tästä ei saada voittajapeliä aikaiseksi.

Global Withdrawl kärsii tällä hetkellä ulkoradan lähtöpaikasta, joka lisää epäonnistumisen riskiä. Santtu Raitalan valjakon vireessä ei sinällään ole mitään vikaa, mutta asetelmat ovat tällä kertaa sitä vastaan, eikä Mr Greenin kertoimet anna aihetta edes harkita minkäänlaista peliä lähtönopealle ruunalle.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYĂ– VETO ARGENTIINALLE

Raitalan ajokilla on jopa jonkinlainen epäonnistumisriski, mikä antaisi tilaa kolmen kärkeen myös yllättäjille. Uhmapelaajien kolmosrankki lähtöön on Tommi Kylliäisen ohjastama Com Milton. Viimeksi homma meni pilalle lopun laukkaan, mutta Seinäjoella vahvan ruunan kiri kantoi hienosti totoon. Hyvästä paikasta lähtevä vahva ruuna tarvitsisi voittoon jo toisten epäonnea, mutta top kolmeen pääsy ei ole mitenkään utopiaa.

Bags Simoni voi nousta korkealle, jos saa mieleisen juoksun. Farzad Boko on ollut viime ajat melkeinpä kestotipsi, mutta ulkoa lähtevänä sillä jäänee tässä startissa musta pekka kouraan. Muiden menestys järkyttäisi jo enemmänkin.