pe 10.05. klo 21:20

Ruotsi - Yhdysvallat

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kolme kruunua Uhmapelaajien lapulle! Lue tästä, minkä takia Tre Kronor pyyhkii USA:n tähdillä lattiaa

Heti jääkiekon MM-kisojen avauspäivänä tarjoillaan kiekkoniiloille superherkkua, kun Leijonien lisäksi myös superjoukkueet Ruotsi ja USA avaavat kisat – vieläpä keskinäisellä ottelulla. Ruotsin puolustus on älytön. Norris Trophy -voittajia on kaksi ja ykköskategorian NHL-peruspuolustajia niin ikään useampi – eikä tietysti sovi unohtaa kuuden vuoden takaista ykkösvarausta.

*Jopa huntin edestä ilmaisia betsejä! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa peräti viisi ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tre Kronor on kasannut Tšekin MM-turnaukseen joukkueen, joka on ylivoimainen saadessaan hengen päälle. Ylivoimaa tähdittävät James Norrisin nimeä kantavan NHL:än parhaalle puolustajalle myönnettävän palkinnon voittaneet Erik Karlsson sekä Victor Hedman ja hyökkäyspäästä mainittakoon vaikkapa Los Angeles Kingsin maaliruisku Adrian Kempe sekä Detroit Red Wingsin paidassa vahvan kauden pelannut Lucas Raymond. Erityismaininnan ansaitsee kuitenkin alakerta, joka hakee näissä kisoissa vertaistaan, eikä sitä löydä. Ei lähimainkaan.

Tre Kronor

@Trekronorse
How it started <- -> How it’s going 😍

Karlsson ja Hedman saavat pakkikavereikseen esimerkiksi Buffalo Sabresin ykköspuolustajan Rasmus Dahlinin sekä erinomaisilla tuloksilla päättyneellä kaudella operoineet Marcus Petterssonin ja Jonas Brodinin. Euroopan kaukaloista mukaan mahtuivat ainoastaan entinen San Jose Sharks -kiekkoilija Tim Heed sekä Lukas Bengtsson.

Yhdysvalloilla on mukana yliopistopelaajia eli kolmosmaalivahtia Trey Augustinea sekä hyökkääjiä Will Smithiä ja Ryan Leonardia lukuun ottamatta pelkästään NHL-organisaatioiden pelaajia. Varsinkin alakerta on selvästi kevyempi ruotsalaisiin verrattuna, vaikka mukana ovat esimerkiksi Zach Werenski ja Seth Jones. Lisäksi roolitus on yhdysvaltalaisittain hyvin mielenkiintoinen asia seurattavaksi – Ruotsilla se on vähintään selkeämpi.

Uhmapelaajat asettaa Tre Kronorin selväksi suosikikseen avauskamppailuun. Ruotsi on varmasti parempi puolustussuuntaan, kypsempi sekä vähintään yhtä nälkäinen menestymään. Vaikka yhdysvallat marssittaa askiin muutaman tähtistatuksen yksilön, on Tre Kronorin keihäänkärki terävämpi. Ruotsista saa heti kättelyssä yhtenäisemmän kuvan, kun sitä peilataan vastustajan sekalaiseen seurakuntaan. Pelivalinnaksi naulataan Ruotsin voitto (1X2).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ruotsi” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.