ti 11.12. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Scottish Open: Elliot Slessor – Thepchaiya Un-Nooh | Tiukka kamppailu vai thaimaalaisen ylikävely?

Scottish Openin avauskierroksen tiistain otteluista poimitaan lisää pelattavaa kun englantilainen Elliot Slessor (maailmanlista 107.) kohtaa thaimaalaisen Thepchaiya Un-Noohin (maailmanlista 53.)
Slessor on nuori ja huumorintajuinen pelaaja, joka on pysytellyt juuri ja juuri osana ammattilaiskirtuetta viime vuodet. Slessor on siitä harvinainen pelaaja, että hän on onnistunut voittamaan lajilegenda Ronnie O’Sullivanin kaksikon molemmissa kohtaamisissa. Slessor ei kuitenkaan ole missään muodossa pelottava vastus kenellekään ammattilaiskiertueen pelaajista – hänen turvalyöntinsä eivät ole kovinkaan tasokkaita, eikä hänen breikinrakentelunsa ole millään muotoa luontevaa. Nuori englantilainen onkin voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan ainoastaan yhden, mikä kuvaa hänen tasoaan täysin.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Un-Nooh on myöskin nuori pelaaja, mutta toisin kuin Slessorilla, hänellä on loistavat mahdollisuudet nousta jo tällä kaudella himoittuun 32 maailmanlistan parhaan pelaajan joukkoon. Un-Nooh on äärimmäisen lahjakas pelaaja, ja hän onkin erinomainen rakentamaan breikkiä, sekä piilottamaan kiveä turvalyönneillään värien taakse. Viimeisestä viidestä ottelustaan Un-Nooh on voittanut kolme, mutta tappiot ovat tulleet äärimmäisen kovia vastuksia, Mark Selbyä ja Neil Robertsonia vastaan.
Kertoimien valossa ottelu on todella tasainen, mutta Un-Noohin pitäisi lähestulkoon pelata vasenkätisesti hävitäkseen ottelu. On aivan käsittämätöntä että koko kauden aivan eri luokan otteita esittänyt Un-Nooh saa edes yli 1,5 kerrointa suoralle voitolle. Suoran voiton lisäksi frametasoitus pitää myös ehdottomasti poimia lapulle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ