ti 11.12. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Scottish Open: Judd Trump – Jimmy White | Elävät legendat napit vastakkain avauskierroksella

Scottish Openin avauskierroksen ottelut jatkuvat tiistaina, ja iltaotteluissa on tarjolla melkeimpä näytösotteluksi luonnehdittava kamppailu englantilaisten Judd Trumpin (maailmanlista 5.) sekä Jimmy Whiten (maailmanlista 77.) välillä.
Trump on tunnettu aggressiivisuudestaan sekä lahjakkuudestaan – englantilainen supertähti on ylivoimaisesti maailman taitavin pelaaja. Trumpin ongelma kautta vuosien on ollut hermojen pettäminen ratkaisevissa ja rahakkaissa otteluissa. Pienemmissä turnauksissa ja turnausten ensimmäisillä kierroksilla ”Juddernaut” on kuitenkin aina ollut todella armoton vastus.
Trumpin pelaamisesta ei löydy moitittavaa: hän on aivan huikea pitkissä pussituksissa, miehen turvalyönnit ovat varmatoimisia ja hän on maailman parhaita, ellei jopa paras breikin rakentaja. Trumpin kohtaloksi viime viikolla pelatussa kauden ensimmäisessä major- turnauksessa koitui jälleen kerran paha ohipeli neljännesvälierissä Joe Perryä vastaan. Tätä ennen mies oli kuitenkin kunnioitettavassa kymmenen ottelun voittoputkessa. Scottish Open on mitä parhain turnaus Trumpille, joka saattaa hyvinkin voittaa turnauksen lähes pelottavan helposti.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

White tunnetaan parhaana snookerin pelaajana, joka ei ole koskaan voitttanut maailmanmestaruutta. Englantilainen on elävä legenda jo senkin takia, että hän on ollut maailmanmestaruuskisojen finaalissa peräti kuusi kertaa voittamatta kuitenkaan yhtään MM-titteliä. Nykyään White ei ole enää kummoinenkaan pelaaja, mutta heikohkon taloudellisen tilanteensa takia White on jatkanut uraansa vielä vanhoillakin päivillään.
Whiten pelistä on nykyään enää vaikeaa löytää vahvuuksia. Englantilainen takavuosien huippu ei ole kummoinenkaan pitkissä pussituksissa, ja hänen breikkinsä päättyy aivan liian usein helppoon ohilyöntiin. White ei myöskään varmistele juuri koskaa, joten miehen ohilyönnin jälkeen pöytä on lähes poikkeuksetta täysin auki vastustajalle. White on voittanut viimeisistä kymmenestä ottelustaan ainoastaan kaksi, mikä kuvaa erinomaisesti hänen pelinsä nykytasoa.
Whitellä ei tule olemaan mitään sanottavaa äärettömän lahjakasta Trumppia vastaan, ja kertoimissa asia on huomioitu melko hyvin. 4-0 tulosvetoon saa kuitenkin siitä huolimatta varsin hyvää kerrointa, mihin tartutaankin varsin korkealla panostuksella. Sivukohteeksi kelpaa kaksi vähintään sadan pisteen breikkiä, joissa Trump on kunnostautunut uransa aikana.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ