Scottish Open ma 10.12. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Scottish Open: Robin Hull – Kishan Hirani | Suomalainen menee helposti toiselle kierrokselle

Kauden ensimmäinen major- turnaus on vasta saatu päätökseen iso-Britanniassa, kun Skotlannissa jo aloitellaan Scottish Openia. Turnauksessa on mukana myös suomalainen Robin Hull (maailmanlista 80.) joka kohtaa avauskierroksella walesilaisen Kishan Hiranin (maailmanlista 123.)
Hullin kausi on lähtenyt käyntiin kaksijakoisissa merkeissä. Mies on onnistunut pitämään otteluita tiukkoina maailman huippuja, kuten Ding Junhuita ja Ryan Dayta vastaan, mutta on myös hävinnyt rumasti muun muassa Anthony Hamiltonille ja Liam Highfieldille. Heidän tulisi olla täysin suomalaisen voitettavissa. Hullin vahvuuksiin kuuluu hyvä kyky rakentaa breikkiä, sekä todella monipuolinen lyöntivalikoima. Viimeisestä viidestä ottelustaan Hull on voittanut kaksi, joskin miehen vastukset ovat olleet melko tasokkaita lukuunottamatta Highfieldiä.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Hirani ei kuulu alkuunkaan osaksi ammattilaiskiertuetta. Miehen saapuminen kiertueelle heinäkuussa oli synkkä – hän ei voittanut kolmessa ensimmäisessä ammattilaisottelussaan ainuttakaan framea. Walesilaisella on paljon ongelmia helppojenkin putsausten suorittamisessa, eivätkä hänen otteensa vakuuta myöskään turvalyöntien osalta.Viimeisestä viidestä ottelustaan mies on voittanut vain yhden, senkin heikosti esiintynyttä Jak Jonesia vastaan.
Vaikka Hull ei pelaisi aivan parhaalla tasollaan, on hän aivan ylivoimaisesti parempi pelaaja kuin Walesilainen vastustajansa. Otamme Hullin voiton lapulle isolla tasoituksella sekä sivubetsiksi tulosvetoa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ