pe 31.05. klo 22:00

Seattle Surge - Toronto Ultra

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Latistuuko Toronton tähtien tunnelma kun palataan online-otteluiden pariin? Seattlellä loistava sauma yllättää!

CoDin pariin palataan jälleen viikonloppuna ja perjantaina ilta avataan Seattle Surgen ja Toronto Ultran välillä. Toronto on edelleen erittäin laadukas top3 joukkue, mutta aivan kauden parhaiden esitysten jälkeen taso on tullut jonkin verran alaspäin ja mukaan on mahtunut myös heikompia otteluita. Seattle puolestaan on pelaajamuutosten myötä nostanut tasoaan selvästi ja kyseessä on erittäin yllätysvalmis rosteri.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Seattle teki tovi takaperin kovan ratkaisun pudottaessaan Arcitysin pois rosterista, mutta tässä kohtaa voidaan sanoa ratkaisun olleen oikea. Abuzah on uuden roolin myötä päässyt entistä paremmin esille ja tulokaskautta pelaava 04 on muodostanut erittäin pätevän SMG-duon Huken kanssa. Majoreilla esitykset oli kohtalaisia, mutta kovempia joukkueita kuten juurikin Torontoa vastaan tuli takkiin.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
CDL Stage 3 Cards - @SeattleSurge [Top 6]

Stats via: @GGBreakingPoint

Toronto sijoittui kauden kolmannella Majorilla toiseksi, kun OpTic Texas nappasi voiton lopulta täysin ansaitusti selvin lukemin 0-4. Toronto kohdalla on syytä katsoa tarkasti mikä joukkueen taso on kun siirrytään takaisin online-otteluiden pariin, eli matseja ei pelata yleisön edessä. Alla on kotiyleisön edessä pelattu Major-turnaus, joten tuleviin otteluihin voi olla hieman vaikeampi syttyä. Kokonaisuudessaan mitään valtavaa pudotusta Toronton tasoon on kuitenkaan vaikea nähdä ja esimerkiksi yksilötasolla Scrap on aivan sarjan kirkkainta eliittiä.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
CDL Stage 3 Cards - @TorontoUltra [2nd]

*This is for the whole stage*

Stats via: @GGBreakingPoint

Vetojen osalta lähdetään testaamaan mikäli Toronton peli yskähtelisi näin uuden Stagen alkuun ja napataan lapulle Seattle voittoa 5,00 kertoimella. Toronto on toki rankingeissa yhä selvästi edellä, mutta Seattle ei enää missään nimessä ole niin heikko joukkue mitä pahimmillaan kauden alkupuolella. Uudistuneella rosterilla roolitukset ja yhteispeli on osunut hyvin yhteen ja sen myötä hyviä karttoja on nähty siitäkin huolimatta, että välttämättä yksittäisten pelaajien tilastot ei ole aina ollut loisteliaita.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – Seattle Surge ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.