Serie A ma 17.12. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Serie A: Atalanta – Lazio | Vierasjoukkue esiintynyt heikohkosti – kertoimet pilvissä!

Maanantaina on tarjolla yksi ottelu Italian pääsarjassa, kun Atalanta ja Lazio iskevät yhteen. Mielenkiintoisiksi asetelmat luovat kotijoukkueen nousujohteisuus ja vierasjoukkueen laskusuhdanne, jotka on huomioitu todella vahvasti myös kertoimissa.
Vierasjoukkueen viime aikojen esitykset ovat olleet melko mitäänsanomattomia. Viiteen edelliseen otteluunsa Italian pääsarjassa se on kerännyt seitsemän pistettä – tosin tappioitta.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Eurokentillä tukkapöllyä on tullut puolestaan Apollonin vieraana sekä Frankfurtin isäntänä reilussa parissa viikossa. Italian sarjan ottelua tarkasteltaessa ei kuitenkaan Eurooppa-liigan kamppailuille sovi antaa lainkaan painoarvoa.
Viiden ottelun kuntopuntarilla sarjavitonen Lazio sijoittuu seitsemällä pisteellään seitsemänneksi. Laskusuhdannetta ovat osaltaan olleet aiheuttamassa tärkeiden miesten poissaolot, joita joukkueella on ollut paljon viime aikoina.
Maanantaina Atalanta-ottelusta poissa on varmasti ainoastaan brassikeskikenttä Lucas Leiva. Epävarmaa on kuitenkin kolmen muunkin pelaajan esiintyminen.
Kroatialaispelaaja Milan Badelj oli sivussa edellisessä Eurooppa-liigan ottelussa torstaina, eikä välttämättä ole pelikunnossa maanantainakaan. Kahdessa edellisessä Lazion ottelussa loukkaantumisen takia sivussa on ollut myös Adam Marusic. Montenegrolainen loukkaantui taannoin joukkueensa kamppailussa Chievo Veronaa vastaan. Sivussa edellisottelusta oli myös Sergej Milinkovic-Savic.
Kaikkien poissaolijoiden pelipaikat ovat keskikentällä, joten sen repaleisuus saattaa tuottaa pienoisia ongelmia. Toisaalta useampia Frankfurtia vastaan poissa kokoonpanosta olleita pelaajia odotetaan takaisin Lazio-avaukseen maanantaille. Erityisen tärkeä palanen on nuori serbialainen Milinkovic-Savic, joten hänen pelaamisensa olisi todella merkittävä lisä Laziolle.
Jos on vierasjoukkueella ollut tasoonsa nähden heikohkoa esiintymistä, ei samaa voi isäntäjoukkueesta todeta. Kokonaisuudessaan sarjassa kymmenentenä majaileva Atalanta on poiminut voittoja koviakin ryhmiä vastaan ja se kaatoi edellisessä ottelussaan Udinesen numeroin 1–3.
Seitsemässä edellisessä Italian pääsarjaottelussa joukkue on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota ja lopuista se on napannut täyden pistepotin. Reilu kuukausi takaperin joukkue kaatoi esimerkiksi kärkiryhmiin lukeutuvan Inter Milanin komeasti kotonaan 4–0-numeroin.
Jos Lazio saa edes jonkun keskikenttämiehensä takaisin vahvuuteensa on sen tilanne heti hieman valoisampi. Joukkue on kaikesta huolimatta kärsinyt edellisen tappionsa Serie A:ssa lokakuussa ja materiaaliltaan isäntiä huomattavasti laadukkaampi joukkue.
Lazion pelaamisen on parannuttava, mutta siihen tekee mieli vierailijalle tarjotuilla mojovilla kertoimilla uskoa. Kotiottelut ovat kokonaisuudessaan olleet Atalantalle yllättävän vaikeita, sillä joukkue on pelannut selkeästi paremmin vieraskentillä. Joukkueen sijoitus koko sarjan kotitilastossa on vasta 14.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ