su 09.02. klo 21:45

Inter - AC Milan

Milanon derby viikonlopun kruununa!

Mestaruutta hamuava Inter kohtaa AC Milanin Derby della Madonninassa. Sinimustat ovat suosikkeja, mutta ottelun derbyluonne tasoittaa puntteja. Odotettavissa on kuuluisaa vihreän veran shakkia, jossa Milan-luotsi Stefano Piolilla on shakkimattiin eväät olemassa. Vetoa lyömme Milanin pisteille yltämisen puolesta.

Ennakkoasetelmissa loukkaantumiset ja Lautaro Martínezin pelikielto tuovat isoja miinuksia Antonio Conten ryhmän voittomahdollisuuksiin. Kapteeni ja ykkösmaalivahti Samir Handanovic on todennäköisesti ulkona ottelusta sormimurtuman takia, mutta tilannetta punnitaan vielä lähempänä aloituspotkua. Roberto Gagliardini, Borja Valero ja Alessandro Bastoni joutuvat myös jäämään ottelusta eri syistä sivuun ja Stefano Sensiä tuskin riskeerataan aloituspotkusta asti.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Ottelun avainpointiksi nostetaan myös Interin peliä pyörittävän Marcelo Brozovicin panos. Pioli suosii 4-4-2 -formaatiota jääräpäisesti ja keskikentän kaksikko ei voi seurata syvältä peliä tekevää Brozovicia. Sinimustien pelintekoa on kuitenkin mahdollista tukahduttaa esimerkiksi kovalla työmoraalilla varustetun Hakan Calhanoglun avulla, mikäli Pioli asettaa turkkilaisen Brozovicin päällystakiksi. Piolilla riittää muitakin vaihtoehtoja, sillä sairastupa on lähes kokonaan tyhjentynyt.

Inter on merkitty otteluun kotijoukkueeksi, mutta olosuhteet ovat Milanille tietenkin lähes kotipelin luokkaa, joten Interin kotiedun merkitys on häviävän pieni. Pelataan Milania +0,5:n tasoituksella, mutta panostetaan kohtuudella. Interin kokoonpano on ottanut osumaa, mutta epävarmuustekijöitä liittyy vielä Handanovicin pelikuntoon.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleInter - AC Milan09.02.2020