la 11.07. klo 22:45

Juventus - Atalanta

La Deaa lapulle kärkikamppailuun!

Lazio pudotti pisteitä alkuviikosta Leccelle, joten Juventus on omasta Milan-tappiostaan huolimatta matkalla mestaruuteen. Atalanta on vielä yksi teoreettisista mestaruuden uhkaajista ja Gian Piero Gasperinin ryhmä onkin ollut kovassa vedossa taas ottelutauon jälkeen. Piste-eroa on Juventuksella kuitenkin nyt jo kakkosena olevaan Lazioon seitsemän pistettä, joten voitolla Bianconeri kaahaa mestariksi.

Atalantan tekeminen on kohentunut alakerrassa ja viimeiset kolme ottelua ovat tuottaneet saman verran nollapelejä – joskin onnea on ollut aavistuksen matkassa. Voittoputki on kaikissa kilpailuissa nyt peräti 11 ottelua. Juventus sen sijaan on ratkonut otteluita muun muassa Genoan vieraana ja kotiderbyssä enemmän tai vähemmän yksilötaidolla.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

La Dean terveystilanne on kokonaisuudessaan hyvä eikä pelikieltojakaan ole. Merih Demiral, Sami Khedira ja Mattia de Sciglio ovat kotijoukkueelta sivussa. Paulo Dybala ja Matthijs de Ligt tekevät paluun viheriölle pelikieltojen jälkeen.

Tiketille valikoidaan otteluun Atalantan yltäminen vähintään tasatulokseen. Vieraiden voittoputki on osittain onnekas, mutta pelkällä sattumalla ei voiteta 11 peräkkäistä kilpailullista peliä. Gasperinin suojatit ovat äityneet upeaan kevätvireeseen eikä koronataukokaan juuri tuntunut menoa hidastavan. Juventus on kova testi, mutta La Dealla on sen verran paljon tulivoimaa rosterissa, että näillä kertoimilla vierasmenestyksiä on mielekästä pelata.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleJuventus FC - Atalanta BC11.07.2020