Serie A su 12.01. klo 16:00

Sampdoria - Brescia

Torjuuko Joronen pisteitä Brescialle?

Putoamiskamppailu käy Italiassa kuumana. Sunnuntaina Jesse Jorosen Brescia vierailee Genovassa Sampdorian vieraana ja pisteet tulisivat molemmissa leireissä tarpeeseen. Valmentajalottoa on harjoitettu kosolti kauden mittaan ja vaihdokset ovat toistaiseksi tuoneet molemmille kohtuullista tulosta.

Sampdoria vieraili San Sirolla Milanin vieraana loppiaisena. 0-0 oli lopulta jopa aavistuksen katkeransuloinen tulos, sillä vaikka paluuotteluaan pelannut Zlatan Ibrahimovic kavereineen nollattiin, olisi voittoonkin ollut mahdollisuus. Sampdorialle siunaantui nimittäin useampi hyvä maalipaikka, mutta Manolo Gabbiadinin johdolla tuhlailtiin urakalla. Lokakuussa puikkoihin tullut Claudio Ranieri oli kuitenkin kohtuullisen tyytyväinen ja tulos antoi taatusti jatkoa ajatellen uskoa. Sampdorian alkukausi oli ennen valmentajanvaihdosta sanalla sanoen surkea ja esitykset ovat sittemmin parantuneet.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Brescia käytti vuoden 2006 MM-kisojen sankaria Fabio Grossoa kuukauden verran penkin päässä hankkiuduttuaan ensin eroon Eugenio Corinista, joka palasi kuitenkin takaisin joukkueen peräsimeen joulukuussa. Paluu oli komea, sillä Brescia nappasi vaihdoksen jälkeen kahdesta ensimmäisestä pelistä voitot. Vuoden ensimmäisessä ottelussa Laziota vastaan Brescia oli kiinni taistelutasapelissä joukkueen jouduttua avausjaksolla miehen alivoimalle Andrea Cistanan punaisen kortin myötä. Hirmuvireinen Ciro Immobile oli lopulta kuitenkin Jorosellekin liikaa ja pisteet matkasivat niukalla marginaalilla Roomaan.

Loukkaantumiset ja pelikiellot vaivaavat ennalta katsottuna enemmän Bresciaa. Cistanan lisäksi myös keskikentän avainhahmo Sandro Tonali kärsii sunnuntaina pelikieltoa. Sampdoria on ilman muuta joukkueista laadukkaampi ja tiedossa on kotipeli, joten hauiksia vertailtaessa Brescia jäänee tällä kertaa kakkoseksi.

10 euroa pelirahaa