La Liga pe 11.02. klo 22:00

Sevilla - Elche

BTTS:ssä hyvin ilmaa! Jatkuuko Lucas Boyén ja kumppanien dominointi Sevillassa?

La Liga-kierros pyöräytetään perjantaina käyntiin Sánchez Pizjuánilla. Mestaruuskamppailussa ainakin vielä näennäisesti mukana porskuttava Sevilla saa vieraakseen sarjan heikommasta päästä ponnistavan Elchen. Elche on Franciscon alaisuudessa ollut kuitenkin vakuuttava, joten Sevillan vieraanakin on mahdollisuuksia.

Kotijoukkueelta jatkavat sivussa Erik Lamela, Suso, Jesús Navas sekä viimeisimpänä Gonzalo Montiel. Tecatito Corona voi pelata Montielin tilalla. Lucas Ocampos ja Fernando ovat myös mahdollisesti lasaretissa. Vierailijoilta Iván Marcone on lähtökuopissa takaisin isiensä maille. Diego González on ainoa mahdollisesti sairastuvalla olija.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Elche on ollut oikeastaan La Ligan kovavireisin ryhmä vuoden alussa, sillä pisteitä on kasassa enemmän kuin kellään muulla. Viimeisin liigatappio on joulukuun matsista Camp Noulta ja Espanjan itärannikolla näyttää säilymisen suhteen hyvältä. Kokoonpano on toki esimerkiksi viime kautta laadukkaampi, joten sikäli formi ei yllätä.

Mitä sitten lähtee lapulle? Eniten kiinnostaa molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa. Sevilla on toki solid, mutta Lucas Boyé & Pere Milla on juonikas kaksikko. Elche onnistui niin Camp Noulla kuin Santiago Bernabéullakin peräti kahteen otteeseen maalinteossa, joten siihenkin peilaten BTTS-kertsit ovat melko ilmavia. Avaa tili Turbovegasille ja laita maukas betsi uuniin!

10 euroa pelirahaa