to 08.04. klo 19:30

SKA Pietari - TsSKA Moskova

Päättääkö TsSKA heikosti esiintyneen SKA:n kauden suoraan neljässä ottelussa?

TsSKA Moskova kaatoi SKA Pietarin peräti 2–5-lukemin välieräsarjan kolmannessa ottelussa. Voitolla TsSKA siirtyi ottelusarjassa 3–0-johtoasemaan ja sysäsi SKA:n kuilun partaalle. SKA taistelee kaudestaan kotikaukalossaan, mutta joukkueen otteissa täytyy tapahtua reilu parannus.

TsSKA on ollut ottelusarjassa omalla tasollaan. Joukkueen maalivahti- ja puolustuspeli ovat olleet korkealla tasolla, mikä on tehnyt SKA:n hyökkäyspelaamista todella nihkeää. TsSKA on puolestaan käyttänyt SKA:n puolustusalueen virheet todella tehokkaasti hyväkseen ja joukkueen hyökkäys on iskenyt tarvittavat maalit.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

SKA on jäänyt ottelusarjassa täysin TsSKA:n jyrän alle. Joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on ollut todella ailahtelevaista. SKA:n onkin sortunut aivan liian moneen virheeseen, josta joukkue on maksanut todella kallista hintaa läpi ottelusarjan

TsSKA voi voitolla varmistaa paikkansa finaaleissa. SKA ei ole missään vaiheessa päässyt TsSKA:n tasolle ja nyt pelillisten haasteiden lisäksi myös henkinen painolasti on valtava. Uskotaan TsSKA:n vahvan suorittamisen jatkuvan ja pelivalinnaksi nostetaan joukkueen voitto (1X2).