F Liiga su 23.10. klo 17:00

SPV - EräViikingit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suurseuran kriisi jatkuu – nähdäänkö Seinäjoella täystyrmäys?

SPV oli tapetilla jo aiemmin viikolla, kun se kävi ottamassa Uhmapelaajien vihjeen mukaisesti tukkaan Nokian KrP:ltä. Nyt heikompiaan löylyttäneellä Peliveljellä on oiva sauma paketoida syyskausi voitokkaasti kansiin kun heppoinen ErVi saapuu Urheilutalolle vieraaksi.

Lakeuksilla on rellestetty tällä kaudella oikein urakalla ja punaisten lakanoiden keskellä on päästy todistamaan kotijoukkueen maalikarkeloita lähes jokaisessa ottelussa. SPV on niitannut reikäkuulaa kotiaskissa vastustajan nuottaan 8,4 osuman ottelukeskiarvolla ja viimeksi urku oli FBC Turun kustannuksella auki 17 kihautuksen verran. Peter Kotilainen on jatkuva uhka kentällä ollessaan ja etenkin pakiston kova tulitus viivasta on ollut silmiä hivelevää taidetta. Peliveli on myös sarjan parhaimmistoa erikoistilanteissa, jolloin taikuri Sami Koski pääsee oikeuksiinsa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

EräViikinkien viimeinen hidas on jo kestänyt tovin ja halli-dj:n pitäisi ainoastaan lyödä kamat kassiin ja lopettaa fuusioseuran hidas kituminen. Yhdeksästä ottelusta joukkue on raapinut voiton ainoastaan heittopussi BeeCeestä ja MM-kisatauolle maan suurin salibandyseura lähtee mitä todennäköisemmin sarjajumbona.

ErVi saa jalkeille ihan kelpo ykkösvitjan jossa Tommi Rosendahl ja Joakim Lund ovat ihan oikeasti tekijämiehiä pääsarjatasolla. Näiden takana taso laskee kuitenkin todella paljon, eikä esimerkiksi lupaavilla Tenhosen-veljeksillä ole vielä juurikaan mitään annettavaa kärkijoukkueita vastaan. Joukkue on raskaasti tuskaillut maalinteon kanssa vaikkakin paikkoja ErVi luo pelistä toiseen ihan kiitettävästi. Viisi tehtyä maalia sekä Nokian että Classicin verkkoihin kuitenkin ovat jonkin sortin osoitus että ruutia tarvittaessa löytyy.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


SPV voittaa ottelun ja jatkaa vieraiden tuskaa. Kotivoiton kertoimet ovat kuitenkin painettu lattiatasolle joten katseet suunnataan maalimääriin. Peliveljet voi pahalle päälle äityessään lyödä kaksinumeroisetkin taululle eikä ErVikään varsin virheherkkää speve-puolustusta vastaan tule nollille jäämään. Vähintään 11 osuman todistamiseen ei korkeampia voimia tarvita ja MrGreenin mahtikerroin kattaa riskin vaivatta!