StarSeries i-League Season 5 to 31.05. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

StarSeries i-League Season 5, CS:GO | Illan ehdoton ykkösmatsi!

Kumpi selvittää tiensä puolivälieriin ja kumpi jatkaa lohkojen viimeiseen vaiheeseen selkä seinää vasten?
Torstai-illan ehdottomasti kovatasoisin ottelu pelataan ukrainalaisen Natus Vinceren ja kansainvälisen Mousesportsin välillä. Torstaina pelataan StarSeriesin lohkojen neljättä päivää kuudella eri ottelulla. Kaksi joukkuetta on jo pudonnut, ja kaksi päässyt puolivälieriin. Tämän illan ottelussa Mousesportsin ja Na’Vin välillä taistellaan paikasta puolivälierissä.
Natus Vincere nousi pystyyn ensimmäisen päivän tappion jälkeen, ja voitti seuraavat kaksi peliä puhtaasti 2-0. Na’Vi pelasi VG.Flashia ja Virtus.Prota vastaan, jotka eivät vielä ollut kunnollisia haasteita Na’Ville. Ukrainalaisten todellinen haaste on tänä iltana, kun vastaan asettuu maailman neljänneksi paras joukkue Mousesports.
Mousesports koki turnauksen kolmantena päivänä todellisen yllätystappion, kun puolalainen AGO voitti heidät 2-1. Mousesports ei selvästikään ole löytänyt omaa peliänsä, ja he ovat todellisissa vaikeuksissa jatkuvasti. Mousesports oli vuoden alussa täysin dominoiva tiimi Miragessa, mutta nyt joukkue on siinäkin kartassa täysin hukassa.
Neljästä viimeisestä kohtaamisesta joukkueiden välillä Na’Vi on voittanut kolme. Ukrainalaiset ovat selviä ennakkosuosikkeja otteluun lähdettäessä, sillä tällä hetkellä Na’Villa on isompi karttavalikoima, ja he ovat selvästi paremmassa vireessä, kuin Mousesports.
Na’Vi pelaa erittäin mielellään Infernoa, Miragea, Overpassia ja Trainia. Mousesportsin karttoihin kuuluu tällä hetkellä Inferno, Train ja Nuke.

Karttavalinnat:

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

  • Natus Vincere remove Cache
  • Mousesports remove Overpass

  • Natus Vincere pick Mirage
  • Mousesports pick Nuke

  • Natus Vincere remove Train
  • Mousesports remove Inferno

  • 3. Kartta = Dust 2


Näillä kartoilla nähtäisiin normaalisti kolmas kartta ellei jopa Mousesportsin 2-0 voitto, mutta heidän viimeaikaisen huonon vireen takia Na’Vi on ennakkosuosikki tähän peliin. Na’Vin 2-0 voitto ei olisi ihme, mutta turvallisempi veto on ilman muuta Na’Vi ML.