ma 28.05. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

StarSeries i-League Season 5, CS:GO | Useampi loistava kohde maanantaita parantamaan!

StarSeries i-Leaguen ensimmäinen päivä alkaa kahdeksalla ottelulla. Näistä poimimme kaksi mielestämme parasta kohdetta. Tässä lyhyet mutta ytimekkäät perustelut ensimmäisen päivän kohteisiin.
Mousesports vs North Klo. 16:00
Ottelusta on tulossa erittäin tasainen. North paransi otteitaan pelatessaan DreamHack Tours turnauksessa ranskassa alkuviikosta. Joukkue voitti Hellraisersin finaalissa 2-0. North pelasi myös yllättävän hyvin ESL One Cologne karsinnoissa, jossa tanskalaiset voittivat Virtus.Pro:n 2-1 ja nousevan virolaisjoukkueen WASD:n.
Mousesports näyttäisi olevan hieman laskukierteessä. Joukkueen suomalaispelaaja Sunny sanoi haastattelussa, että joukkue ja pelaajat eivät selvästikään ole parhaassa mahdollisessa vireessä. Uskomme siis, että North saa voitettua altavastaajana oman karttansa, joten paras kohde tähän otteluun on yli 2,5 karttaa. Mousesports on kuitenkin erittäin vaarallinen, jos sille päälle sattuu, joten pidetään panostus tässä ottelussa maltillisena.
Ninjas in Pyjamas vs Hellraisers Klo. 19:00
Ruotsalaiset eivät selvästikään ole saaneet peliänsä kuntoon. Dennis toi uusia asioita joukkueen peliin, mutta näyttäisi siltä, että meno on aika ryömivää vieläkin. Joukkueen vanhimmat pelaajat GeT_RiGhT ja F0rest eivät ole näyttäneet tänä vuonna heidän parasta peliään ja on vaikea kuvitella, että kaksikko pääsisi enään koskaan samalle tasolle kuin muutama vuosi sitten.
Hellraisers tulee suoraan turnaukseen onnistuneen kakkossijan jälkeen Dreamhack Toursilta. Joukkue näytti siellä erittäin kuumalta. Vasta North onnistui pysäyttämään heidät finaalissa. Hellraisers pelasi myös erittäin lupaavat pelit tällä viikolla ESL One Cologne karsinnoissa.
Ottaen huomioon NiP:n huonon vireen ja Hellraisersin nousujohteen, on yli 2,5 karttaa erittäin hyvä kohde tähän otteluun. Oletamme, että molemmat joukkueet voittavat omat karttansa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ