League Two la 19.11. klo 17:00

Stockport - Leyton Orient

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kova väite: sarjakärki on paperia, kun Stockport jatkaa nousuaan!

Lauantain toinen brittifutisnosto otetaan League Twon puolelta. Neljännen sarjatason touhuja on myös tämän lauantain Vakioveikkauksessa – katso vihje tästä. Kakkosliigan nosto otetaan takaisin EFL:ään nousseen Stockportin ja League Twota johtavan Leyton Orientin välisestä kahinasta – vetoidea kohteeseen tuntuu sangen mukavalta.

Stockport County otti viime vuosikymmenen aikana vauhtia alemmista kerrostumista, mutta tällä hetkellä seura on myötätuulessa. Paikallinen liikemies otti seuran haltuunsa vuonna 2020, ja samalla County pääsi eroon veloistaan. League Twon alku tuotti hieman hankaluuksia, mutta tällä hetkellä Stockport on kuntopuntarin kärjessä. Nousukiito on sen luokkaista, että se saattaa jatkua tästä eteenpäinkin kohti play off -sijoja.

Stockport County

@StockportCounty
Danny Bergara Stand - SOLD OUT
Together Family Stand - SOLD OUT
Cheadle End - Lower tier only

We're heading for another home sell-out at Edgeley Park this weekend 🤩

Purchase your tickets online today to avoid missing out!

🎟️: buff.ly/3hREjUA

Leyton Orient on yllättänyt jalkapallokansan tunkemalla voimalla sarjan kärkeen – League Twon ennakkoarvioissa joukkue oli mm. kärkipäähän veikatun Stockportin alapuolella. Vaikka jälki on ollut hyvää, täällä päässä yllätyttäisiin, jos joukkue nousisi suoraan sarjasta ylöspäin kauden päätteeksi. Korea tulostaulu valehtelee hieman, sillä Orientin ansaittu pistemäärä ei peliesitysten perusteella olisi samaa luokkaa.

Stockport ei ole joukkueista ainakaan heikompi – se on hyvässä iskussa, ja perusluokka voi olla vaikkapa korkeammalla. Tällaisenaan County saa tipsin, sillä kerroin kattaa riskin perusbetsiin. Ja kun buukkereista puhutaan, muista Mr Green, joka harvoin jää kerrointen maistuvuudessa varjoon.