Ruotsin Superliiga ti 06.12. klo 19:30

Storvreta - Kalmarsund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ai että! Vastapeli-idea kantaa jälleen hedelmää – Kalmarsund seuraavana Storvretan oppikoulussa!

Ruotsin Superliiga tarjoilee tiistai-iltaan todellista reikäpalloviihdettä, kun kärkijoukkueista Storvreta ja Kalmarsund iskevät yhteen IFU Areenan päänäyttämöllä. Kalmarsund on ollut yksi Uhmapelaajien suosikki vastapeli-ideoista eikä rahasampoa ole vieläkään lypsetty kuivaksi!

Storvreta oli nostona viimeksi sunnuntaina, kun uppsalalaisten ja tähtikassari Måns Pärsjö-Tegnerin ilmiömäinen puolustusvire sai jatkoa. Helsingborg osui kuudenkympin aikana ainoastaan kertaalleen ja Albin Sjögrenin (3+1) johdolla sarjan kuumin joukkue latoi kuusi osumaa kotijoukkueen nuottaan. Mika Kohosen suojatit ovat kaivaneet reikäpalloa kymmessä ottelussa ainoastaan 31 kertaa omasta verkostaan, eikä tällaista puolustusnäytöstä hetkeen, jos koskaan olla päästy todistamaan.

Kalmarsund keikkuu sarjataulukossa kolmannella sijalla mutta odotuksiin nähden joukkue on ollut heikko. Viimeksi häntäpäästä löytyvää Hagundaa vastaan ketsuppipullo alkoi rakoilla mutta raketteja on silti vielä aivan turha viritellä taivaalle.

Viime kauden finalisti elää pitkälti supertähti Kim Nilssonin kädestä ja taktisesti Kalmarsund on jopa yksi sarjan köykäisempiä. Joukkue nojaa tyylipuhtaaseen koko kentän miesvartiointiin ja hyökkäyssuuntaan hyvin puolustavia nippuja vastaan on ollut nuhaista. Kevin Haglund aiheuttaa hyvää pöhinää vastustajan maalin edessä mutta muuten vastuuta tykätään tiukassa paikassa helposti siirrellä vierustoverille.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Storvreta IBK (@storvreta_ibk) jakama julkaisu


Storvreta on hirmuiskussa ja muutaman supertähden varassa riippuva Kalmarsund-hyökkäys tulee hakkamaan muiden tapaan päätä seinään. Vreta ei ole koko pääsarja historiansa aikana taipunut sinisille kertaakaan, eikä tee sitä nytkään. MrGreenin tykkitarjous “Kotkien” liidon jatkumiselle on mukava lisä itsenäisyyspäivän kupongille!