Jääkiekon MM ke 18.05. klo 20:20

Suomi - Ruotsi

Suomen avulla päästään mässäilemään isosti! Onko jopa Tre Kronor vain välipala nälkäiselle kisaisännälle?

Artikkelin lopussa on ohjeet, kuinka tienaat Leijonien avulla jopa 200€ ylimääräistä.

Leijonat nosti osakkeitaan taistelussa lohkovoitosta, kun se kaatoi USA:n maanantaina. Ruotsinkin turnaus on alkanut vahvasti, mutta Tre Kronor pelaa Suomi-matsissa perättäisenä päivänä. Sinikeltaisten on syytä pysyä poissa jäähyboksista, sillä armoa ei ole ainakaan erikoistilanteissa luvassa. Kisaisännän tuorein vahvistus on naurettavan kova ja vahvistaa esimerkiksi edellä mainittua osa-aluetta entisestään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Maanantaina Leijonat nappasi hienon 4–1-voiton USA:sta, joka tosin oli liikenteessä kaljaliiga-tyyppisellä ilmeellä. Toki ei sovi ottaa mitään pois Suomen mainiosta esityksestä, mikä oli tärkeä onnistuminen astetta kuivemman ottelun jälkeen. Ylivoimapelaaminen on toiminut turnauksen kaikissa kamppailuissa tähän saakka kuin rasvattu. Molemmat koostumukset ovat saaneet onnistumisia ja niitä tulee laajalla rintamalla. Yhdysvaltalaisia vastaan joukkue iski kolme maalia ylivoimalla ja tuplasi turnaussaldonsa kuuteen erikoistilanneonnistumiseen.

Jos on ylivoima toiminut, samaa voi sanoa myös alivoimasta. Leijonat ei ole vajaalla joutunut antautumaan kertaakaan ja erityisen ilahduttavaa on ollut nähdä tuttua työmoraalia ja kurinalaisuutta. Lisävahvistusta erikoistilanteisiin on tulossa, kun Dallas Starsin kausi päättyi maanantain vastaisena yönä ja NHL-supertähti Miro Heiskanen on saapumassa pian Tampereelle. Toistaiseksi on hieman epäselvää, pelaako mies vielä Ruotsi-ottelussa.

Tre Kronorin laatu on hyvä ja ennalta katsottuna joukkue on yksi Suomen varteenotettavimmista haastajista tässä turnauksessa. Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan joukkue on kaatanut Itävallan 3–1- ja Tšekin 5–3-numeroin. Lyhyellä otannalla ainakaan erikoistilannepelaaminen ei kuitenkaan ole läheskään Leijonien tasolla, ja koska pienillä marginaaleilla mennään, on se syytä nostaa tikunnokkaan.

Selvää on, että tähän saakka kovin haaste on Suomelle tiedossa. Joukkue on kuitenkin erinomaisessa tuloskunnossa ja operoi tällä hetkellä todella kovalla itseluottamuksella. Ruotsilla puolestaan on edessä perättäinen pelipäivä ja se joutuu melkoiseen huutomyrskyyn Leijonat-faneja pursuavalle Nokia Arenallle. Uhmapelaajat on ladannut kisat ryminällä käyntiin ja pelitili kuhisee kahisevaa – kaikissa Suomen tähänastisissa kamppailuissa on naulattu mukavasti viiden starban vihje oikein. Tälläkin kertaa pidetään tähtisarake täynnä ja lyödään kupongille Suomen lopullista voittoa.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla 👇

1. Avaa pelitili Sportazalle TÄSTÄ.

2. Tee talletus (20–200€).

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Lopullinen voittaja – Suomi.

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua!

⭐️ Kierrätys vain 5x talletus & bonus

Psssst: Suomi-Ruotsi – Lopullinen voittaja Suomi, kerroin 21,00!

10 euroa pelirahaa