SalibandyMM pe 10.12. klo 18:45

Suomi - Tshekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomi saa välierässä haasteen Tshekiltä!

Salibandyn MM-välierät ovat kaksi ottelua käsittävä tapahtuma, josta Ruotsi ja Suomi etenevät loppuotteluun. Vai onko asia aivan varmasti näin? Hyvin todennäköistä se toki on, mutta Sveitsi ja Tshekki ottavat kovalla rytinällä kärkikaksikon eroa kiinni.

Suomi pääsi välieriin kaatamalla Slovakian varmasti, mutta mitenkään häikäisemättä. Joukkue teki tarvittavan, ja Peter Kotilainen sekä Ville Lastikka ovat loistavassa tuloskunnossa. Välierässä vastus kovenee oleellisesti, joten pelin on oltava varmempaa, eikä tshekkejä saa päästää vastahyökkäyksiin. Parannuspotentiaalia toki on, sillä kaikki ei ole vielä jäänyt kentälle.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tshekin joukkue on nuori ja lahjakas. Maa on voittanut kaksi viimeistä U19-maailmanmestaruutta, joten nousemassa on pelaajasukupolvi, joka ei ole tottunut häviämään ratkaisupelejä. Valmentaja Petri Kettunen on nimensä mukaisesti kokenut kettu, ja mies väittää Tshekin voittavan seuraavan kymmenen vuoden sisällä miesten maailmanmestaruuden. Tapahtuuko se tänä vuonna, on tietysti toinen juttu. Puolivälierässä Latviasta ei ollut tshekeille minkäänlaista vastusta.

Maat kohtasivat viimeksi lokakuussa, jolloin Tshekki oli parempi voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 5-4. Nuori ja nälkäinen vastustaja on otettava siis vakavasti. Vetoihin lähtee malttipanoksella Tshekkiä tasoituksella, joten urheilufanit joutuvat suhtautumaan otteluun ristiriitaisin tuntein. Mr Green on hyvä bookkeri tähän – kun rekkaat sisään ja nautit bonarin, pääset mukaan myös Uhmakimpan Colossuksiin!