la 10.02. klo 13:00

Suomi - Tshekki

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruotsin EHT-turnaukselle odotettu alku – jääkö Tshekki jalkoihin myös Suomea vastaan?

Yhden välipäivän jälkeen lauantaina palataan jälleen kaukaloon Ruotsin EHT-turnauksen parissa. Päivän aikaisempi matsi pelataan Suomen ja Tshekin välillä. Molempien joukkueiden turnaus alkoi varsin odotettuun malliin, sillä Tshekki kaatui Ruotsin käsittelyssä ja Suomi puolestaan nujersi Sveitsin.

*Tsekkaa tästä helmikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Suomi lähti Sveitsi-otteluun selvänä suosikkina ja jo kolmatta kertaa tämän kauden EHT-turnauksissa Suomi selviytyi voittajana. Alku oli Suomelta haastava ja Sveitsin voitti avauserän lukemin 0-1 jätettyään Suomen pahasti telineisiin. Toisessa erässä Ässien Emil Erholtz tasoitti lukemat ja kolmannessa Suomi painoi kaasun pohjaan Juha Jääskän ja Oliwer Kasken iskiessä lukemiksi 3-1. Sveitsi sai vielä nopean kavennuksen, mutta loistavaa kautta pelaavan Niko Huuhtasen osuma sinetöi lukemiksi 4-2. Maalilla Sveitsiä vastaan nähtiin Emil Larmi, joten tämä keskimmäinen matsi lienee Lassi Lehtisen vastuulla.

Sports on Max 🇫🇮

@sportsonmaxfi
Eemil Erholtz onnistuu läpiajossa ja tuo Leijonat tasoihin!

#Leijonat #EHTfi

Tshekki aloitti oman ottelunsa kelvollisesti ja se myös vastasi avausosumasta, mutta ensimmäisen erän lopulla Ruotsin kaksi nopeaa maalia käänsi ottelun. Toisessa ja kolmannessa erässä Tshekillä ei lopulta ollut paljoa sanottavaa ja päätöserässä Ruotsin osuttua kahdesti loppulukemiksi jäi 1-4. Kahteen viimeiseen erään laukaukset kirjattiin Ruotsille tylysti 21-7. Ruotsia vastaan Tshekin tolppien välissä nähtiin Ilveksestä tuttu Jakub Malek, joten tätä ottelua voisi kaavailla Simon Zajicekille.

Avausottelussa päästiin Suomen kelkkaan ja tälläkin kerralla vedot napataan Leijonien suoran voiton(1×2) puolesta. Ensimmäisten otteluiden tulokset ei suuria yllätyksiä tarjonnut, mutta tasoeroa ei voi ainakaan Tshekin suuntaan korjata. Suomen esitys Sveitsiä vastaan oli nousujohteinen, kun puolestaan Tshekki ei saanut hyvästä alusta huolimatta Ruotsia horjumaan.