NHL su 30.01. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Vegas Golden Knights

Tampa Bay Lightningin ykköstähti on saanut koronaviruksen! Kääntyykö kultaisten ritarien karmea tuuri?

Tampa Bay Lightning on hyvässä kotivireessä, mutta Vegas Golden Knights tarjoilee varteenotettavan haasteen. Vaikka ritarilauma on ollut viime aikoina tuloksellisesti hivenen alavireinen, on sillä potentiaalia sarjan jokaisen joukkueen kaatamiseen. Paperilla joukkueet ovat itse asiassa todella tasaisia ja hyvä vääntö nähdään varmuudella. Isännillä on pientä syytä huoleen, sillä jättimäistä vastuuta tulosyksikössä nauttiva venäläistähti on sairastunut koronaan.

Vegas Golden Knights piinasi edellisessä ottelussaan Florida Panthersia pitkään, mutta joutui lopulta tyytymään tappioon isännän rokotettua kahdesti tyhjään maaliin 4–1-voitossaan. Viimeistä edellisessäkin ottelussaan ritaripaidoilla oli huonoa tuuria mukana, kun Carolina Hurricanes pisti jatkoajalle venyneessä ottelussa 4–3-voittomaalin taululle. Joko Vegasin tuuri kääntyy? Maalin peli saattaa jälleen olla tiedossa!

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vaikka Tampa Bay Lightning on voittanut neljästi viidessä edellisessä kotikamppailussaan, on mukaan mahtunut niukempiakin voittoja sekä 2–5-tappio kovaa Boston Bruinsia vastaan. Isäntä on pelannut tällä kaudella erikoisen kehnoa ylivoimaa, joka on toistaiseksi toiminut alle 20-prosenttisella varmuudella. Vastaavasti ryhmän alivoima on korkeintaan kohtalaista (81,1%). Erikoistilanteissa Golden Knights ei isännille juurikaan jää jälkeen ja sen ylivoima on toiminut isossa kuvassa jopa piirun paremmin.

Nikita Kutšerov on jälleen Tampa Bayn kokoonpanosta sivussa, mikä on jättimäinen takaisku salamapaidoille, eikä vähiten ailahtelevasti toimineen ylivoimapelaamisen takia. Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin sairastuneen venäläistaiturin lisäksi pelaajistosta ovat tiettävästi sivussa puolustajat Erik Cernak sekä Zach Bogosian. Vieraiden kokoonpanosta puuttuvat ainoastaan pitkään sivussa ollut Alec Martinez sekä edelleenkin debyyttiään odotteleva Jack Eichel.

Pelivalinnaksi otetaan Vegas Golden Knightsin lopullinen voitto (ML). Joukkueella on ollut todella paljon huonoa tuuria viime aikoina, vaikka sen esitykset ovat olleet varsin hyviä. Tämä kohde kelpaa hyödyntää FansBetin huipputarjouksessa Uhmapelaajille!

Ota Vegasista kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Vegasin lopullisen voiton kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Vegasin lopullisen lisäksi kaksi vähintään 1,40-kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA VEGASIN LOPULLISTA VOITTOA >>>


10 euroa pelirahaa