pe 14.12. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampa Bay – Toronto | Vasilevski palaa isäntien maalille – kärkikamppailu tarjolla!

Tampa Bay Lightning isännöi Toronto Maple Leafsia huippukamppailussa NHL:ssä perjantain vastaisena yönä. Isännille ei löydy pysäyttäjää tällä hetkellä.
Tampa Bay on voittanut edelliset seitsemän ottelua peräjälkeen. Kotiotteluissaankin joukkue on ollut äärimmäisen vahva ja niiden osalta se tavoittelee Torontoa vastaan viidettä voittoa peräjälkeen.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Lightningille hyviä uutisia tuo ykkösmaalivahdin Andrei Vasilevskin kuntoutuminen. Venäläisvahti on ollut sivussa taistoista tovin, mutta on palaamassa salamapaitojen tolppien väliin yön ottelussa.
Toronto on isäntäjoukkueen jälkeen toisena itäisessä konferenssissa. Toronto on voittanut edellisistä viidestä kamppailustaan kolme niin yhteensä kuin vieraissa. Vaahteralehtipaitaisen vierailijan kokoonpanossa ei nähdä Zach Hymania, mutta muutoin joukkue on parhaalla mahdollisella rosterillaan liikkeellä.
Vierailijan pisteykkönen löytyy koko sarjan pörssin seitsemänneltä sijalta ja hän on Mitch Marner, joka kantoi yhdessä muiden joukkueensa kärkiykslöiden kanssa hyökkäyspelaamisen taakkaa selässään, kun Toronton ykkösnimi Auston Matthews oli jonkin aikaa poissa peleistä. Marner on kerännyt kuluvalla kaudella erityisesti syöttöpisteitä kovaan tahtiin ja hänellä on kokonaisuudessaan tilillään 41 paunaa (6+35=41).
Kymmenen ottelun kuntopuntarilla Tampa Bay Lightning on ykkösjoukkue, sillä se on hävinnyt ainoastaan yhden kamppailun tällä tilastolla. Kolmantena on illan vierasjoukkue Toronto, joka on kerännyt 13 paunaa kymmenessä ottelussa.
Otteluun kannattavimmalta kohteelta ensisilmäyksellä haiskahtava korkea maalimäärä sivuutetaan, sillä vähämaalisuuden riski on olemassa. Molemmat joukkueet suosivat todella hyökkäävää pelitapaa ja sallivat vastustajan ylivoimakäännöt, kun koko viisikko on todella syvällä hyökkäysalueella. Maalimäärärajaksi määritetty kuusi ja puoli osumaa on kuitenkin todella korkea.
Edellisissä kamppailuissa kumpikin joukkue on kuitenkin pelannut kohtalaisesti puolustussuuntaan ja isäntäjoukkue ei ole päästänyt alivoimalla maaliakaan alivoimalla viidessä edellisessä ottelussa, eikä Toronton voida sanoa ylivoimamaaleilla mässäilleen. Toisaalta Toronton ylivoima on alati vaarallinen, sillä joukkueen kärkiyksilöt ovat äärimmäisen vahvoja.
Ensimmäisenä valintana on kamppailun korkean maalimäärärajan kautta vähämaalisuus, joka tarjoaa parhaan arvon vedonlyöjälle. Vauhtia ei kärkijoukkueiden kamppailusta tule puuttumaan, mutta Tampa Bayn saadessa Vasilevskin takaisin maalinsuulleen molemmissa päissä nähdään huippuvahdit. Toronton maalia loistokamppailussa vartioi tanskalainen Fredrik Andersen.
Toisena kohteena pelataan kovassa vireessä olevan Lightningin voittoa varsinaisella peliajalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ