la 09.03. klo 16:00

Tappara - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapparalla valtava pettymys alla! Pystyykö Kärpät hyödyntämään tilanteen?

Liigan osalta päästään jo hieman pudotuspelien makuun, kun lauantaina on luvassa todellinen herkkumatsi Tapparan sekä Kärppien välillä. Molemmat joukkueet on virittänyt tuloskunnon aivan tappiin juuri tosipelien alkaessa, joten laatua tästä taistosta ei puutu. Kärppien valttikortti on se, että Tapparalla on tunteikas paikallisottelu alla edelliseltä illalta, joten ei yllättäisi mikäli isäntien lataus jäisi hieman piippuun.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara on pudotuspelien alla saanut miehistön loistavaan iskuun ja ainakin markkina pitää kirvesrintoja suurimpana suosikkina menemään aivan päätyyn saakka. Tilanne kärkijoukkueiden osalta on kuitenkin erittäin tiukka, mutta melko harvoin vastustajat on pystyneet hyödyntämään Tapparan heikkouksia. Peliesitykset ei aina esimerkiksi maaliodottamien valossa mairittele, mutta joukkueesta löytyy valtava määrä tulivoimaa eikä meno myöskään maalivahtipeliin kaadu.

Liiga

@smliiga
🚨 2,7 SEKUNTIA! 💥

Oula Palve ratkaisee Tampereen paikallispelin @ilveshockey:lle aivan päätöserän loppuhetkillä. 🔥

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #Ilves

Kärpät on taistelemassa kolmannesta sijasta, mutta edessä on vielä tämän taiston jälkeen ottelu kaksi pistettä perässä olevaa Jukureita vastaan ja Pelicansin kanssa vieraat on tasapisteissä. Viimeisistä 10 ottelusta Kärpät on napannut pisteitä yhdeksässä ja ainoa varsinaisen peliajan tappio tuli HIFK:n vieraana, mutta heti seuraavana päivää Kärpät tasoitti tilit viemällä ottelun kotona lukemin 3-0. Yksilötasolla esiin voisi nostaa useampiakin pelaajia, mutta erityisesti kannattaa seurata pystyykö Teemu Turunen rikkomaan 30 maalin rajan – tällä hetkellä osumia on 29.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
KÄRPÄT VOITTAA RAKSILASSA!!🔥🔥

#Kärpät #Liiga

Tapparan kamppailu Ilvestä vastaan päättyi dramaattisesti Ilveksen voittoon viime sekunneilla, joten runkosarjan voitto on edelleen isännillä panoksena. Uhmapelaajien vedot lähtee kuitenkin tällä kerralla Kärppien lopulliselle voitolle(ML). Tapparalla voi olla vaikeuksia saada täyttä latausta tunteikkaan matsin jälkeen ja lisäksi sen lepoaika jää hieman normaalia b2b vähemmälle, sillä perjantain kamppailu alkoi vasta 19.31 ja vastaavasti tässä matsissa kiekko putoaa jäähän jo kello 16.00.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.