to 29.02. klo 18:30

Tappara - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappara on jälleen löytänyt loistava vireen – joutuuko Pelicans kokemaan toisen peräkkäisen tappion ensimmäistä kertaa sitten joulukuun alun?

Torstai on Liigan osalta hiljaisempi päivä, kun illan ainoa matsi käydään Tapparan isännöidessä Pelicansia. Ilmassa alkaa olla jo pudotuspelien tuntua ja tuleva matsi on hyvää lämmittelyä jatkopeleihin, sillä molemmat joukkueet lähtee kaukaloon hyvässä vireessä ja sen lisäksi vielä panoksia riittää molemmilla. Keskiviikon matsien jälkeen kaksikon välinen ero on 11 pistettä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tappara aloitti viikon keskiviikkona KooKoon vieraana kahden pisteen suorituksella matsin päättyessä jatkoajalla lukemiin 2-3. Tappara ei ole kenties pelillisesti vielä aivan parhaaseen iskuun päässyt, mutta tulokset on olleet viime aikoina positiivisia ja erittäin vahva viimeistely on ollut joukkueen tavaramerkki tällä kaudella. Keskiviikon tärkein uutinen oli se, että hyökkääjä Anton Levtchi palasi taas kokoonpanoon. Levtchi on 49 ottelussa kerännyt komeat 54 pistettä.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Nick Halloran katkaiseen 10 ottelun maalittoman putkensa ja ratkaisee jatkoajalla vierasvoiton Tapparalle! 🔥

#Tappara #Liiga @MTVUrheilu

Pelicansilla on vielä astetta kovempi matsi alla, sillä se vieraili edeltävänä päivänä Helsingissä. Reissu ei aivan putkeen mennyt, sillä HIFK hyppäsi kuskin paikalle heti alussa ja lopulta pisteet jäi isännille lukemin 6-1. Isossa kuvassa Pelicansin taso on ollut loistava, mutta yksittäisen ohipelit on pitänyt jalat maassa. Tulevaan matsiin suurimmat kysymysmerkit löytyy maalivahtiosastolta. HIFK:ta vastaan Johan Gustafsson hoiti torjuntavastuun ensimmäiset kaksi erää kunnes hänet vaihdettiin pois eikä vahvasti esiintynyt Niklas Kokko ollut kokoonpanossa.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Lopputulos Helsingistä.

Huomenna väännetään Tapparan vieraana ja lauantaina kotona Lukkoa vastaan.

Ottelutuloksen tarjoaa Famuri - Paikallinen kiinteistöhuollon ammattilainen

#PelicansFi #HIFK #Liiga 📸: Tomi Natri

Tällä kerralla kupongille napataan pieni siivu runsasmaalisuutta yli 5,5 maalin linjalla. Ennen kaikkea Tapparalla maalivire on ollut huipussa eikä Pelicansin maalintekotaito yhden heikomman ottelun vuoksi ole vielä kadonnut. Vetojen kannalta paras tilanne olisi, mikäli Gustafsson jatkaisi maalilla, mutta otetaan panoksen kanssa maltillisesti siltä varalta, että Kokko ottaa vetovastuun. Tappara puolestaan todennäköisesti valitsee kakkosvahti Eetu Randelinin, joka kieltämättä on esiintynyt hyvin vähällä vastuulla.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Tappara-Pelicans yli 5,5 maalia 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.