Lentopalloliiga la 12.11. klo 15:00

Tiikerit - Loimu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt tarkkana! Loimu ei ehkä olekaan yllättäjä, vaan koko kauden komeetta!

Lentopallon lauantainosto tulee Tiikerien ja Loimaan v√§lisest√§ taistosta. Kokkolan Tiikerit on kipuillut parhaiden pelaajiensa poistumista muonavahvuudesta, mutta kotikutoinen Loimu on yll√§tt√§nyt alkukaudella kaikki, ja porskuttaa t√§ll√§ hetkell√§ sarjajohdossa ‚Äď vaikkakin VaLePa voi r√§stiotteluillaan tulla viel√§ rinnalle. Vierailla on takana kaksi hyvin niukkaa tappiota, mutta kertooko se orastavasta suvantovaiheesta vai onko kyseess√§ vain normaali varianssi?

Tiikerit joutuu tähän matsiin rasitettuna, sillä alla on viiden erän viikkomatsi Challenge Cupissa Steaua Bucarestia vastaan. Mikko Keskisipilä on ottanut aikaisempina kausina kaikki tehot irti joukkueestaan, mutta raja näyttäisi tulevan vastaan, sillä syksy on ollut Kokkolassa sangen nuhainen. Liigassa alla on kolme tappiota, ja neljäs peräkkäinen tietäisi jo sormen siirtymistä paniikkinappulalle.

VOITA 30‚ā¨ ENGLANNILLA - VAIN 1‚ā¨ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 ‚Äď nyt se on 30.00!

LY√Ė VETO ENGLANNILLE

Loimu oli marssimassa jo selke√§√§n voittoon Hurrikaania vastaan, mutta uudelleensyntyneet loimaalaiset k√§√§nsiv√§t matsin viel√§ edukseen. Loimun itseluottamus katosi ratkaisevilla hetkill√§, ja pienten marginaalien peli k√§√§ntyi vieraille. Raisiossa on kuitenkin tehty loistavaa ty√∂t√§ ‚Äď kuten jo viime kaudella ‚Äď eik√§ n√§yt√§ silt√§, ett√§ joukkueella tulisi stetson lerpahtamaan kauden edetess√§ sen pahemmin.

Viikkopelin rasittamia Tiikereitä vastaan tekee juuri nyt mieli pelata. Loimu on varmasti nälkäisenä, ja se on vieraissakin selkeä suosikki. Tasoitusta otetaan sen verran, että vielä 3-1 voitto riittää lunastukseen. Ja mikäpä on lunastellessa, kun apuna on Mobilebetin avaustarjouksen tuplakerroin!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Loimu -1.5 kertoimella 1,90.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,90 ūü§ė