Liiga ke 02.11. klo 18:30

TPS - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Yliluonnollista viimeistelyä! Löytääkö Kärpät reikiä myös TPS-puolustuksesta?

TPS:n otteluissa ei viime aikoina maaleilla ole mässäilty ja huipputasaista kamppailua voi povata myös keskiviikolle. Kärpät hävisi viikonloppuna kotonaan Lukkoa vastaan, mutta maalintekotehokkuudessa Oululaiset ovat vailla vertaansa Liigassa. Tämä on toki hieman kaksiteräinen miekka, sillä tehtyjen osumien lukema suhteessa paikkoihin on lähes yliluonnollinen. Alivoimalla vierailija on selvästi parantanut viime aikoina, mutta ylivoima on edelleen todella heikkoa – toki sama pätee isäntiin.

Pelaa Kärppiä jättikertoimella 30.00

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Sekä TPS että Kärpät ovat hämmentävän alhaalla Liigan ylivoimatilastoissa. Molemmissa joukkueissa yksilötaitoa on niin paljon, että tulosten pitäisi ehdottomasti olla parempia. Lauri Marjamäen miehistö on pystynyt viimeistelemään ainoastaan 12,50% tehokkuudella ja Jussi Ahokkaan luotsaaman TPS:n tehokkuus on ollut sitäkin heikompi 11,11%. Toisaalta isäntä on ollut alivoimalla (89,74%) sarjan parhaimmistoa läpi kauden ja oululaismiehistö on niin ikään parantanut viime aikoina reilusti vajaalla. Vielä pari viikkoa sitten Kärpät oli sarjan heikoimpia alivoimalla, mutta nyt prosentti (82,35%) lähestyy jo siedettävää.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäotteluiden dynaamisimmat hetket tarjoaa BOLT! 🛠

Hyökkääjä Cody Kunyk ohjasi upeasti puolustaja Tommi Kivistön vedon Lukko-maalin perukoille! 🤝

Liiga-videot: mtvuutiset.fi/Liiga

#Kärpät #Liiga #Bolt #BoltWorks

TPS ja Kärpät lukeutuvat sarjassa vähiten maaleja päästäneiden ryhmien kastiin, eikä se ole sattumaa. Isäntien todella kurinalainen puolustaminen on tuonut hedelmää erityisesti viime aikoina ja vierailla on kenties sarjan laadukkain alakerta. Lassi Lehtinen pelaa erinomaista kautta Palloseuran maalilla ja Marjamäen joukkojen tolppien välissä on viime aikoina torjunut ansiokkaasti Leevi Meriläinen, joka on ehtinyt napsia jopa kolme nollapeliä 12 pelaamassaan kamppailussa. Edelleen aivotärähdyksen vuoksi peleistä sivussa oleva Joel Blomqvist loukkaantui lokakuun alkupuolella HIFK:ta vastaan ja tämän jälkeen 20-vuotias virkaveli on kantanut vastuuta.

Kärpät on viimeistellyt käsittämättömän määrän maaleja suhteessa tilanteisiinsa ja on odotettavissa, että tahti ainakin hieman rauhoittuu. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Turun keskiviikkoillassa ei mässäillä maaleilla. Molemmilla ryhmillä on niukka maalin tappio alla, eivätkä marginaalit tässä väännössä juuri suuremmiksi kasva. Pelivalintana eniten houkuttelee alle 4,5 maalia -kohde, jolle Galaksino täräyttää mainion kertoimen.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ alle 4,5 maalia -kohteelle, saat normaalisti rahasi betsin osuessa ja voit heti kotiuttaa voittosi. Matsin jälkeen saat vielä uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – Maalimäärä alle 4,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos varsinaisella peliajalla tulee korkeintaan neljä maalia, saat 45€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.