ti 19.12. klo 18:30

TPS - Nokian KrP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hallitseva mestari ei todellakaan ole entisensä – Kupittaalla luvassa Näätä-show!

Kotimainen salibandy alkaa hiljentyä joulutauolle, mutta ennen lyhyttä huilia tarjolla on vielä muutama huippumatsi. Tiistaina Turun Palloseura isännöi Nokian “Näätälaumaa” viime kevään finaali-uusinnassa. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Uhmapelaajat lunasti komeasti KrP:n kelkassa, eikä askelmerkkejä ole ollut syytä muuttaa sitten lokakuun.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

TPS tuntuu edelleen olevan lajiväen hellimä. Asiantuntijat pitävät hallitsevan mestarin “syksyä” heikkona, vaikka sarjasijoitus seitsemän on pitkälti juuri sitä, mitä ainakin allekirjoittanut osasi odottaa. Sarjan heikoimpia Tepsi riepottelee mennen tullen, mutta “päävastustajia” vastaan musta-valkoiset ovat olleet täysin helisemässä. Oskari Fälden pelastaa maalinsuulla minkä pystyy, mutta tulostaulu ei tässä valehtele ja taso on tämä. Ykköskorin hyökkääjiä ei ole ja paljon lepää nuorisokaartin harteilla. Puolustuksessa Olli Laine on kaukana viime kevään lentokelistä ja myös Jere Niemelä on ollut kauden puoliväliin täysin hakoteillä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


Nokia on parantanut peliään kauden edetessä ja totaalisen Classic-ohipelin jälkeen joukkue on raapinut jo viisi peräkkäistä voittoa. Näädän perustaso alkaa olla hinattu jo todella korkealle kohti taivasta ja tällä hetkellä se raapii kärkikaliiberin nipuista voittoja heikoillakin esityksillä. Joona Rantala on hienoisessa hiljaisuudessa nakuttanut jo 40 tehopaunaa täyteen ja taustalta tulituki on aivan liigan eliittiä Mikko Laakson sekä Juuso Aholan johdolla. Erikoistilanteissa KrP on tunnetusti aivan sarjan parhaimmistoa ja tolppien välissä Miro Tuomala on seinävarma ykköskassari.

TPS nauttii edelleen suurta arvostusta hallitsevana mestarina ja Palloseuraa vastaan ollaan nakuteltu jo useampikin makoisa lunastus tälle vuodelle. Maalivahtien kaksinkamppailussa etua voidaan laskea kotijoukkueelle, mutta pelin muilla osa-alueilla Nokia pyyhkii Tepsillä lattiaa. Turkulaisten rekordi “oikeita” salibandyjoukkueita vastaan on karmeaa luettavaa ja eiköhän Näätä paina tähän vielä yhden chapterin lisää. Vierasvoiton kertoimet laskevat kuin lehmän häntä, mutta Tonybet:in kärkikellotuksella ehtii vielä hyvin talkoisiin mukaan!