Liiga ti 26.03. klo 18:30

TPS - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pari lepopäivää tuli tarpeeseen – yllättääkö TPS jälleen kotiyleisön edessä?

TPS:n ja Tapparan välinen ottelusarja siirretään takaisin Turkuun, jossa kotijoukkue pyrkii saamaan sarjan jälleen tasoihin. Tappara on hiljalleen herännyt mukaan sarjaan ja lauantaina nähtiin tuloksellisesti varsin yksipuolinen ottelu, mutta kotiyleisön edessä TPS:llä on vielä sana sanottavana.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto talteen!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Lauantaina ensimmäistä kertaa tässä sarjassa Tappara näytti sen mihin se parhaimmillaan pystyy. Heti ensimmäisellä ylivoimalla Tappara iski kiekon verkkoon ja vain hetkeä myöhemmin Otto Rauhala vei isännät jo kahden maalin johtoon. Erän puolessa välissä lukemat oli jo 3-0 ja seuraavan kerran kiekko löysi tien verkkoon vasta kolmannen erän loppupuolella, kun Rauhala iski viimeisen sinetin alivoimalla tyhjään maaliin. TPS sai omat paikkansa, mutta Tappara puolusti johtoaan hyvin ja maalilla Christian Heljanko hoiti loput.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Etsi eroavaisuudet näiden kuvien välillä 🧱🧱🧱

Christian Heljangolle tänään playoffs-kevään ensimmäinen nollapeli 33 torjunnalla 🔥

#Tappara #Liiga

Varsinkin sarjan edetessä pidemmälle on syytä huomioida rasituksen osalta se, että samalla kun Tappara sai valmistautua, pelasi TPS erittäin intensiivisen sarjan Lukkoa vastaan. Esimerkiksi lauantaina kun pelattiin peräkkäisinä päivinä, jäi TPS alkuun jyrän alle ja pari lepopäivää tuli varmasti tarpeeseen. TPS toki lopulta vei esimerkiksi Liigan tilastoimat maaliodottamat ja laukauksetkin kirjattiin selvästi vieraille kahdessa viimeisessä erässä, mutta tilannetta selittää myös se, että aikaisen kolmen maalin johtoaseman jälkeen Tapparalla ei enää ollut varsinaista tarvetta hakea lisäosumia.

Tappara kieltämättä antoi myrskyvaroituksen lauantaina, mutta TPS on yhä kelvollisissa asemissa ja kotiyleisön eteen päästessään TPS on toistaiseksi ollut erittäin vahva. TPS:n kelkassa jatketaan edelleen ja tällä kerralla otetaan vedot sen puolesta, että isännät tekee ensimmäisessä erässä vähintään yhden maalin. TPS tarvitsee kotiyleisön edessä vahvan alun ja pari lepopäivää varmasti auttaa saamaan koneet taas paremmin käyntiin.