ti 04.06. klo 21:15

Tsitsipás - Alcaraz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Tsitsipásista haastamaan yllättävän kliinistä Alcarazia?

Stéfanos Tsitsipás haastaa väleräkamppailussaan Ranskan avoimissa hämmentävän virheetöntä turnausta pelaavan Carlos Alcarazin. Espanjalaistykki on toistaiseksi hävinnyt yhden ainoan erän – toki paljoa ei kalpene kreikkalainen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 5X20€ ilmaisveto. Yhteensä satasella helppoa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jos on Alcaraz ollut jopa poikkeuksellisen kliininen, samaa voi sanoa Tsitsipásista. Nyt on ollut selvästi nähtävillä, että kreikkalaispelurin fokus on säilynyt ottelusta toiseen. Vaikka näin ei ole aina ollut, ovat miehen vahvuudet erinomaisia nimenomaan massakentällä. Yhden käden yläkierrerysty on purrut tässä turnauksessa ja syöttäminen vakuuttaa niin ikään.

Carlos Alcaraz

@carlosalcaraz
Seguimos!!! 💪🏻🔝😎

Roland-Garros

@rolandgarros
A third straight quarterfinals in Paris for @carlosalcaraz

#RolandGarros

Alcaraz on luonnollisesti toistaiseksi kovin haaste Tsitsipásille, mutta sama pätee myös toiseen suuntaan. Kaksikko kohtasi Roland-Garrosissa myös viime kaudella, jolloin espanjalainen suoritti pienimuotoisen ylikävelyn. Samanlaista ei missään tapauksessa ole tällä kertaa luvassa.

Uhmapelaajat uskoo Tsitsipásin kykenevän venymään, mikä ei toki itsessään voittoon riitä. Alcaraz on ollut kaksikon historiassa selvästi niskan päällä, mutta yksittäisissä otteluissa erot ovat usein kaventuneet. Pelivalinnaksi isketään, että pelejä nähdään vähintään 37 peliä (yli 36,5).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – yli 36,5 peliä” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.