KHL ma 11.10. klo 19:00

TsSKA Moskova - Spartak Moskova

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TsSKA isännöi Jori Lehterän Spartakia Moskovan paikalliskamppailussa!

Moskovan TsSKA isännöi Spartakia moskovalaisjoukkueiden paikalliskamppailussa. TsSKA majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin viidennellä sijalla, eikä joukkue ole päässyt viime kausien dominoivalle tasolle. Sparka puolestaan pitää kiinni konferenssin seitsemännestä sijasta ja joukkueen otteet ovat olleet alkukaudella todella ailahtelevaisia.

TsSKA lähtee Spartak otteluun vyöllään tuore tappio itäisen konferenssin jaetulla viimeisellä sijalla majailevalle Kunlun Red Starille. Ennen 2–1-vierastappiota TsSKA oli hävinnyt Kunlunille viimeksi vuonna 2018. TsSKA:n otteet ovat olleet alkukaudesta poikkeuksellisen ailahtelevaisia. Joukkueen puolustuspeli on on ollut pääosin totuttuun tapaan hyvällä tasolla, mutta hyökkäyspelaaminen on ollut todella tehotonta. 16 ottelussaan TsSKA on onnistunut maalinteossa vain 36 kertaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
Cory Kane 🇺🇸 scores late GWG, Kunlun Red Star defeats CSKA for first time in 3 seasons!

TsSKA:n tavoin myös Spartak on kärsinyt alkukaudesta tehottomuudesta. Joukkue on ollut todella suurissa vaikeuksissa sarjan vahvempia joukkueita vastaan. Jori Lehterän ja Jake Virtasen viime aikaista tehoilua lukuun ottamatta Spartakin hyökkäyspelaaminen on ollut todella mielikuvituksetonta. Spartak lähtee otteluun vyöllään kaksi selvää tappiota sekä Avangard Omskille että Metallurg Magnitogorskille.

TsSKA:n alkukausi on ollut pelillisesti joukkueen heikointa tekemistä pitkään aikaan. Molemmat joukkueet ovat kärsineet tehottomuudesta ja moskavalisilta onkin nähty useita vähämaalisia otteluita puolin ja toisin. Tässä valossa pelivalinnaksi nostetaan ottelun vähämaalisuus (alle 4.5 maalia).