Mestarien liiga ke 12.12. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UCL: Ajax – Bayern München | Edellinen tappio harjoituskaudella – Ajax vakuuttaa kotiyleisönsä edessä

Ajax Amsterdam isännöi Bayern Müncheniä keskiviikkona Mestarien liigassa. Hollantilaisille on tarjolla lohkovoitto, jos se onnistuu Bayernin kampeamaan kotikentällään nurin. Otteluparin ensimmäisessä kohtaamisessa pisteet tasattiin 1–1-numeroilla. Isännän edellinen kotitappio on tullut harjoituskaudella.

Lohkon tilanne – otteluparin joukkueet jatkoon

Bayern München ja Ajax jatkavat lohkosta jatkoon selkeällä erolla muihin joukkueisiin. AEK:n tie päättyy alkulohkoon ja Benfica jatkaa otteluitaan Eurooppa-liigassa. Illan vierasjoukkue Bayern johtaa lohkoa, mutta vain kahden paunan päässä niskaan hengittää kotiottelussaan lohkovoittoa kärkkyvä Ajax. Ottelun panos on mitä parhain, kun pelataan lohkovoitosta.
Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueiden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen lopputulos oli tasapeli ja hollantilaiset pääsivätkin joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Münchenissä Bayernin ihon alle. Lisää samankaltaista saattaa olla luvassa keskiviikkona, kun pelaamisensa kanssa hieman tuskaillut Bayern saapuu fanaattisen Ajax-yleisön vieraaksi rakkaasta naapurimaasta.

Bayern kärsinyt kotimaansa Liigassa ailahtelevista otteista – isännän itseluottamus ei laske

Vierasjoukkueen pelaaminen Saksan Bundesliigassa ei ole ollut totutun vahvaa ja vakuuttavaa. Bayernin pitäisi olla saksalaisen jalkapalloilun lippulaiva, mutta siitäkin paistaa tällä hetkellä useampi tyyliltään samanlainen ilmiö kuin heikosti suorittavasta maajoukkueesta.
Joukkue on kärsinyt erityisesti oman maansa pääsarjassa helpoistakin pistemenetyksistä. Vastus on nyt sille eniten lohkovaiheessa harmia tuottanut Ajax, jonka itseluottamus on korkealla eikä hetkeen ole tulossa alas.
Ajax on hävinnyt ottelun edellisen kerran syyskuussa huomioiden kaikki kamppailut, mutta kotonaan se on kärsinyt edellisen tappionsa elokuun alussa ystävyysottelussa. Bayern saa esittää parastaan, jos se mielii keskiviikkona pisteille.