Mestarien liiga ti 11.12. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UCL: AS Monaco – Borussia Dortmund | Saksalaisten ylijuoksu?

Tiistaina heikkoa kautta pelaava Monaco saa vieraita Saksalta, kun Borussia Dortmund matkaa ranskalaisten vieraaksi.
Asetelmat otteluun ovat seuraavat: Dortmund taistelee vielä lohkovoitosta ja Monacolle lohkon jumbosija on jo varma. Lohkovoitto takaisi todennäköisesti helpomman vastustajan pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, sillä lohkoykköset kohtaavat lohkokakkoset, joten oletettavaa on, että saksalaiset ovat halukkaita taistelemaan voitosta viimeisessä ottelussa.
Lohkovoitto ei kuitenkaan ole täysin omissa käsissä ja saksalaisilla on vielä tiukka otteluohjelma edessä ennen talvitaukoa, joten kokoonpanot kannattaa tarkastaa ennen vetojen asettamista.
Lohkoa kahden pisteen erolla johtava Atletico Madrid kohtaa Belgiassa Club Bruggen. Tässäkin kohtaamisessa kamppailu on kotijoukkueelle merkityksetön, mutta Eurooppa-liigaan etenevä belgialaisseura haluaa varmasti pistää euroopan jätin tiukille omien kotifanien edessä.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Monacon kausi on ollut katastrofaalinen. Mestarien liigassa joukkue on hävinnyt yhtä tasapeliä lukuun ottamatta kaikki ottelunsa. Maaliero on karmaiseva 2-12. Kotimaan sarjassa ei ole mennyt sen paremmin, sillä veropakolaiset ovat putoamisviivan alapuolella – toiseksi viimeisinä.
Surkean alkukauden jälkeen Monaco näytti ovea sen hetkiselle päävalmentajalle Leonardo Jardimille. Monacon kurssia kääntämään palkattiin entinen huippuhyökkääjä Thierry Henry. Henryn ensimmäinen päävalmentajapesti ei ole kuitenkaan lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin, sillä kymmenestä ottelusta vain kaksi on päättynyt Monacon juhliin.
Dortmundin alkukausi on puolestaan ollut täysin päinvastainen. Joukkue pitää Bundesliigan piikkipaikkaa peräti seitsemän pisteen erolla ja tappiottomalla pelillä. Kauden ainut tappio on tullut Mestarien liigassa Atletico Madridin vieraana.
Kokoonpanot ovat keskeisessä roolissa tässä ottelussa. Mikäli Dortmund lähtee kutakuinkin parhaalla miehistöllä, tulee vieraiden parin maalin voitosta erinomainen pelikohde.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ