ti 11.12. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Liverpool – Napoli | Panokset ovat huipussaan – tätä ottelua ei ole syytä missata!

Mestarien liigan lohkovaihe saadaan A-D lohkojen osalta päätökseen tiistai-iltana ja suurin ottelu löytyy varmasti C-lohkosta. Liverpool kohtaa Napolin Anfieldilla ottelussa, jossa panokset ovat korkealla – molemmat joukkueet taistelevat kiivaasti kahdesta jatkopaikasta yhdessä samaan aikaan Red Starin kohtaavan PSG:n kanssa.
Liverpool on ehdottomasti suurimman urakan edessä – Jürgen Kloppin miehistön täytyy jatkoon päästäkseen päihittää Napoli joko tasan 1-0 lukemin, tai vaihtoehtoisesti kahdella maalilla mikäli Napoli onnistuu maalinteossa. Tehtävä ei tule olemaan helppo Napolin huikean iskukykyistä hyökkäystä vastaan.
Liverpool ei lähde otteluun missään nimestä miellyttävästä asemasta, mutta Anfieldilla kaikki on mahdollista. ”Punaisten” puolustukselta vaaditaan erinomaista ottelua Anfieldin illassa, mikäli joukkue mielii pitävänsä maalinsa puhtaana. Puolustuslinjalla Virgil Van Dijkin johdolla on kyllä avaimet Napolin hyökkäyksen nollaamiseen, mutta helppo rasti se ei todellakaan tule olemaan.
Liverpoolin kohdalla kokoonpanotilanne on tyydyttävän hyvällä mallilla. Sadio Mane korjattiin pelikuntoon ottelua varten ja Dejan Lovren on ollut täysillä mukana joukkueen viimeisimmissä harjoituksissa. Nuori puolustaja Joe Gomez kärsi jalkavamman viime viikolla Burnley-ottelussa, jonka myötä hänen nimensä lisätään loukkaantuneiden listaan mm. Alex Oxlade-Chamberlainin ja Nathaniel Clynen joukkoon.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Napoli lähtee otteluun paremmista asemista kuin vastustajansa, mutta joukkueelta vaaditaan silti Anfieldilla täyttä iltapuhdetta. Erinomaisessa vireessä oleva joukkue on hävinnyt viimeisestä 17:sta pelaamastaan ottelusta vain yhden ja lähtee Anfieldille ennakkosuosikkina jatkoonpääsyn suhteen. Carlo Ancelottin miehistölle riittää ottelusta tasapeli jatkoonpääsyyn, jonka myötä onkin hyvin mielenkiintoista nähdä millaisella pelisuunnitelmalla italialaisluotsi otteluun lähtee.
Napoli päihitti Liverpoolin joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa 1-0 Lorenzo Insignen viime hetken maalilla, lopputulos oli hyvinkin ansaittu, sillä joukkue dominoi oikeastaan koko ottelua. Napoli on ollut molemmissa pelaamissaan lohkovaiheen vierasotteluissa erinomainen, eikä muutosta ole odotettavissa joukkueen saapuessa Anfieldille, vaikka paineet saattavat olla hieman korkeammalla.
Napoli lepuutti Liverpoolin tapaan tähtipelaajiaan viimeisimmässä sarjaottelussa, joten kentällä tullaan ehdottomasti näkemään paras mahdollinen joukkue – varsinkin kun loukkaantumisten myötä ottelun missaavat vain Simone Verdi ja Vlad Chiriches.
Napoli lähtee otteluun sen verran Liverpoolia paremmasta asemasta, että joudumme hyppäämään vierailijoiden kelkkaan Napoli +1-vedolla, jolloin Napolin hävitessä tasan yhdellä maalilla panos palautuu. Kahden eliittitason hyökkäysjoukkueen kohdatessa toinen pelivalintamme on yli 3 maalia ottelussa, jolloin tasan kolmella maalilla panos palautuu. Panokset pidetään molempien pelivalintojen suhteen maltillisina.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ