Mestarien liiga ke 12.12. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UCL: Young Boys – Juventus | Vanha rouva kiinni lohkovoitossa, mutta se ei ole vielä varma

Mestarien liigassa panosta riittää vielä Italian mahtiseurallakin, sillä joukkueen sarjajohdosta huolimatta Manchester Unitedilla olisi teoreettinen mahdollisuus nousta Juventuksen ohitse. Torinolaisten on siis voitettava Bernissä Young Boys, jotta se varmistaa lohkon voiton.
Manchester United on Juventuksen tavoin varmistanut lohkon osalta ja Valencia matkaa Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Tämä tarkoittaa, italialaisia isännöivä sveitsiläisseura on varma putoaja. Juventuksella riittää kuitenkin panosta vielä kamppailussa lohkovoitosta.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Juventus on kaikilla mahdollisilla mittareilla ennakkosuosikki Bernin illassa. Joukkueiden ensimmäinen lohkokohtaaminen Torinossa päättyi raitapaitojen selkeään 3–0-voittoon. Juventuksen argentiinalaishyökkäjä Paulo Dybala iski ottelussa kaikki joukkueensa kolme osumaa.
Juventus on päästänyt Mestarien liigassa ainoastaan kaksi maalia ja niistä molemmat Italiassa iski United. United voitti hyvällä tuurilla lohkon selkeästi kaikilla mittareilla parhaan joukkueen oltuaan todella suurissa vaikeuksissa samaisessa ottelussa.
Pelivalinnat keskiviikon taisteluun Young Boysin ja välillä ovat vahvasti Juventus-painotteisia, sillä Bernin ylpeys on historiansa ensimmäisellä Mestarien liiga-visiitillään osoittautunut vielä pieneksi ja kärsinyt selviä tappioita. Joukkueen materiaali on selkeästi heikompi kuin muilla lohkon joukkueista, mutta esimerkiksi edellisottelussaan Unitedia vastaan Old Traffordilla se onnistui aiheuttamaan sekoilleelle isännälle sydämentykytyksiä. Joukkueelle on siunaantunut yksi piste, kun se onnistui pelaamaan Valenciaa vastaan tasapelin kotikentällään, mutta muissa kamppailuissa on tullut tukkaan.
Ensimmäinen pelivalinta on Juventuksen voitto tasoituksella, jolle on tarjolla yllättävänkin hyvä kerroin siihen nähden, että italialaiset pelaavat vielä lohkovoitosta. Toinen pelivalinta vähän maaleja päästäneelle vierailijalle on voitto päästämättä maalia.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ