UHMAPELAAJAT ma 02.01. klo 23:00

USA U20 - Saksa U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllätykselle ei sijaa! Yhdysvallat laittaa haisemaan kunnolla Saksan kustannuksella

Yhdysvallat loistaa yksilötaidollaan, joukkueessa on erityisesti luisteluvoimaa ja ennen turnausta viljellyt kysymysmerkit esimerkiksi hyökkäyspään osalta voi unohtaa. Tämä on vahvempi yhdysvaltalaisjoukkue kuin kesälle siirretyissä kisoissa ja se on nostanut itsensä Kanadan jälkeen suurimmaksi ennakkosuosikiksi. Esimerkiksi Nuoret Leijonat oli täysin telineissä vuodenvaihteessa tätä tähtisikermää vastaan, joten voi vain arvailla kuinka pahasti Saksan käy.

Saksa rökitettiin viimeisessä alkulohkokamppailussa totaalisesti maalein 8–1 Tšekin toimesta. Joukkue sinnitteli melkein toisen erän puoliväliin asti, kunnes tapahtui joukkueen kisojen kannalta kammottava käänne. Ykkösmaalivahti ja tärkein pelaaja eli maalivahti Nikita Quapp jouduttiin ottamaan sivuun ja Simon Wolf hyppäsi uuniin. Kun Quapp lähti tolppien välistä peli oli 2–0, mutta Simon Wolf imuroi vielä viisi osumaa.

Jos ja kun Quapp ei pysty pelaamaan, on Saksa viimeistään tuhoon tuomittu – sitä se toki olisi muutenkin Yhdysvaltojen jatkaessa yhtä hurjalla intensiteetillä kuin Nuoria Leijonia vastaan. Tuloksentekijöitä hyökkäyspäässä ei ole löytynyt toivotulla tahdilla ja joukkue oli ajoittain helisemässä jopa karsintoihin joutunutta Itävaltaa vastaan, mutta Quappin huippuotteet toivat voiton. Alkulohkossa Saksa onnistui ennen Tšekki-matsia pitkälti loistavan maalivahtinsa ansiosta, mutta tulevaa ottelua sen sopii odottaa kauhulla – iso noutaja on tulossa.

On sinänsä erikoista, että Yhdysvaltojen rökälevoitolle saadaan näistä lähtökohdista jopa järkeviä kertoimia. Esimerkiksi kuuden maalin voitto (USA -5,5) tuoksahtaa erittäin todennäköiselle ja sillä voidaan yli tuplata rahat. Alta löydät ohjeet, joiden avulla taot maukkaat voitot sekä saat vielä ilmaisvedon kaupan päälle!

Betsaa USA-murskajaisia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – USA -5,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – USA -5,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.